Mikhez vagyok már öreg 17 évesen?
1 hete töltöttem be a 17-et és elég fura érzés. Öregnek érzem magam bizonyos dolgokhoz, pl. ott alvás a barátnőknél, hülye zenékre való táncolás a szobában stb. Bulizni nem járok, eléggé késő már elkezdeni? Úgy érzem, még nem is éltem, meg nagyon hamar elszaladtak a gyerek évek. Rossz érzés..Fel kéne nőnöm lassan? De ki sem élveztem a kamaszéveket, nincsenek meg az alapok:(
17L
1 vagyok:
akkor ha gondolok dobj egy privit, szeretem az életvidám lányokat:)
Szia!
Én 19 éves lány vagyok nekem például még barátoms se volt (volt már rá lehetöségem,de inkább kihagytam). A buli nálam is hasonló cipöben jár, barátnőkkel való szórakozás az egyikünknél vagy a lány kolesz szobában.Amúgy,ha úgy érzed nyugodtam mehetsz bulizni ,járnak 20on évesek is, meg inkább kezdted volna 8 avgy 10 évesen? Most már legalább érett vagy és meggondoldo,h egy buliban mit csinálsz.
Én is szoktam az öcsémmel és a húgommal játszani, néha még pacit szoktam a kedvükért nincs ebben semmi rossz.
Egyszerüen családszerető vagy, meg mást jelent a szórakozás számódra. Én soha sem bántam meg,h nem jártam bulizni meg ilyenek, meg a pasis részt sem, bár most alakulgat egy,de majd kiderül mi lesz belöle :)
Szóval fel a fejjel és légy önmagad!!!
Amúgy meg amihez túl öregek avygunk az pl a balett, már bizonyos szinten beálltak az izmaink szóval baletttáncosok már nem lehetünk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!