Mikhez vagyok már öreg 17 évesen?
1 hete töltöttem be a 17-et és elég fura érzés. Öregnek érzem magam bizonyos dolgokhoz, pl. ott alvás a barátnőknél, hülye zenékre való táncolás a szobában stb. Bulizni nem járok, eléggé késő már elkezdeni? Úgy érzem, még nem is éltem, meg nagyon hamar elszaladtak a gyerek évek. Rossz érzés..Fel kéne nőnöm lassan? De ki sem élveztem a kamaszéveket, nincsenek meg az alapok:(
17L
Nem tudom, talán szerezz be egy pasit vagy valami:)
17f
Hallgass az erzelmeidre, s elj asszerint!
Nem fogsz lemaradni semmirol.
Tobben ereznek igy, mint Te es nem csinalnak ebbol gondot, s hidd el, hogy majd eljon az ido, amikor rajossz, hogy jobb is ez igy, ahogy most erzel es elsz!
Én két napja töltöttem be a 17-et(na jó, most már 3), elég fura ilyeneken gondolkodni :S
17/F
Én 18vagyok.És igen, én is elpazaroltnak érzem a fiatal éveimet. Mintha nem is történt volna semmi.:S:( Bár erről igaz, én is tehetek. De tudod...sosem késő.
Csináld azt amihez kedved van! Amit nagyon szeretnél, sosem késő. Arra tökéletes, hogy jól érezd magad! És ez lenne a lényeg, hogy a hiányos éveidet pótolhasd valamivel.
És még annyi, hogy semmi baj nincs azzal, hogy gyereknek érzed magad. Sőt, mondok valamit .Ezt olvastam valahol, hogy az a legjobb ha felnőtt korodban is megmarad valamennyi töredéke a gyermeki énedből! Nem kell besavanyodni csak mert felnőttünk. :) Az a legcsodálatosabb, ha a legapróbb dolgoknak is tudsz örülni és szépnek látod. Én is gyerekes vagyok néha, de ha tudok akkor komoly is tudok lenni...És nekem ez így jó. Ha ezt valaki nem fogadja el az így járt. :) Csak sajnálni tudom.
;) És a legfontosabb pedig az, hogy Te jól érezd magad a bőrödben.Bármi áron, de ne foglalkozz mások véleményével.Az a lényeg, hogy Te mit akarsz, Ne másoknak élj!:)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!