Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mikhez vagyok már öreg 17 évesen?

Mikhez vagyok már öreg 17 évesen?

Figyelt kérdés

1 hete töltöttem be a 17-et és elég fura érzés. Öregnek érzem magam bizonyos dolgokhoz, pl. ott alvás a barátnőknél, hülye zenékre való táncolás a szobában stb. Bulizni nem járok, eléggé késő már elkezdeni? Úgy érzem, még nem is éltem, meg nagyon hamar elszaladtak a gyerek évek. Rossz érzés..Fel kéne nőnöm lassan? De ki sem élveztem a kamaszéveket, nincsenek meg az alapok:(

17L

2010. szept. 10. 23:37
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Meg én szeretek a nagymamával kártyázni, sütögetni, beszélgetni, szeretek néha az öcsémmel hülyülni, rohangálni(ő 10 éves), kutyámmal játszani stb. Nem felnőttnek érzem magam, hanem gyereknek. Szüleimnek úgyis a gyerekük vagyok, azt leszámítva, hogy években idősebb vagyok, gimnazista és önállóbb, nem változott semmi. Rossz ez? Mondjuk ha egyetemre kerülök, késő lesz már "nagylányosodni"?
2010. szept. 10. 23:40
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, talán szerezz be egy pasit vagy valami:)

17f

2010. szept. 10. 23:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
ugyanmár:) nem baj,h szeretsz a maáddal kértyázni meg az öcséddel játszani:) de majd lesz fiúd stb. én 15 évesen oylan vagyok,mint egy 12 éves:D azt cisnálj,amit jónak látsz.és amit élvezel:)
2010. szept. 10. 23:49
 4/13 A kérdező kommentje:
Volt már, de jelenleg nem találok egy normálisat sem.
2010. szept. 10. 23:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Hallgass az erzelmeidre, s elj asszerint!

Nem fogsz lemaradni semmirol.

Tobben ereznek igy, mint Te es nem csinalnak ebbol gondot, s hidd el, hogy majd eljon az ido, amikor rajossz, hogy jobb is ez igy, ahogy most erzel es elsz!

2010. szept. 10. 23:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt tedd, ami jól esik, ami boldoggá tesz. Ha eljön az ideje, majd úgyis megkomolyodsz. Ha eljön az ideje, csak annyi a dolgod, hogy a tanulmányaidat és a pénzkeresést, magad eltartását vedd komolyan.
2010. szept. 10. 23:55
 7/13 anonim ***** válasza:

Én két napja töltöttem be a 17-et(na jó, most már 3), elég fura ilyeneken gondolkodni :S

17/F

2010. szept. 11. 00:11
 8/13 anonim ***** válasza:
A te korodban legfeljebb a pelenkához.
2010. szept. 11. 01:49
 9/13 anonim ***** válasza:
17 évesen már nem lehet elkezdeni tornászni, illetve nem tudod magad feltornászni versenyzőre:)
2010. szept. 11. 09:57
 10/13 anonim ***** válasza:

Én 18vagyok.És igen, én is elpazaroltnak érzem a fiatal éveimet. Mintha nem is történt volna semmi.:S:( Bár erről igaz, én is tehetek. De tudod...sosem késő.

Csináld azt amihez kedved van! Amit nagyon szeretnél, sosem késő. Arra tökéletes, hogy jól érezd magad! És ez lenne a lényeg, hogy a hiányos éveidet pótolhasd valamivel.

És még annyi, hogy semmi baj nincs azzal, hogy gyereknek érzed magad. Sőt, mondok valamit .Ezt olvastam valahol, hogy az a legjobb ha felnőtt korodban is megmarad valamennyi töredéke a gyermeki énedből! Nem kell besavanyodni csak mert felnőttünk. :) Az a legcsodálatosabb, ha a legapróbb dolgoknak is tudsz örülni és szépnek látod. Én is gyerekes vagyok néha, de ha tudok akkor komoly is tudok lenni...És nekem ez így jó. Ha ezt valaki nem fogadja el az így járt. :) Csak sajnálni tudom.

;) És a legfontosabb pedig az, hogy Te jól érezd magad a bőrödben.Bármi áron, de ne foglalkozz mások véleményével.Az a lényeg, hogy Te mit akarsz, Ne másoknak élj!:)

18L

2010. szept. 11. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!