Szégyellem hogy fideszes vagyok, mit tegyek?
Romániában? Mert hozzájuk csatolták a bányáinkat és Erdélyt. Szerinted mégis miért kellett nekik Erdély? A bányák miatt. Kibányásszák azaranyunkat.
Költözz romániába és nézd meg. F@szom tudja, amugy le is szarom őket. Másrészből viszont drágábbak a cuccok náluk. Ha így nézed, akkor szinten vagyunk. Meg ki tudja, ezek a románok mit csinálnak. De továbbra is azt mondom, hogy nézd meg a térképen, Románia adottságait, hogy megértsd, hogy aranybányák vannak, sobányák, réz bányák.
Mennyé Románba kérdező, ha ennyire bejön.
Hasonlítsuk össze, hogy Gyurcsány idejében mi volt. Fizetős volt az egyetem, manapság olyan magas ösztöndíjakat lehet kapni (az államilag támogatott képzés mellett) amiről akkor álmodni se lehetett.
Márki-Zay rohadtul lenézi a vidékieket, ha nyer a választásokon, akkor talán Pestet fejleszti, vidékre semmilyen támogatás, fejlesztés nem fog eljutni, mert szerinte a vidékiek ostobák, hülyék, és a hülye vidékieknek jó lesz az úgy (vidéken nőttem fel, de most én is budapesti vagyok)
A nyugdíjasok meg fogják kapni a 13. havi nyugdíjat, a fiataloknak nem kell adózniuk 25 éves korukig.
Bármerre járkálok rengeteg új házat lehet látni, sorra tűnnek el a régi házak, újakat építenek, mert megtehetik. A legtöbb háznál van legalább egy autó, mert még azt is fent tudják tartani. (annak ellenére, hogy állítólag szegénység van). Meg lehet nézni a statisztikai adatokat, hogy mennyivel nőtt meg az autók iránti kereslet.
A kérdés egyébként szerintem provokatív.
(nyugodtan le lehet pontozni, ez a saját meglátásom a témával kapcsolatban.)
Most jött el ez a pont???????????????????????
Ha az eddigiekkel neked semmi bajod nem volt akkor kétlem hogy a számodra értelmezhető fogalom lenne a "szégyen"...........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!