Szégyellem hogy fideszes vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Eljött az a pont, hogy nem tudom már tovább támogatni a fideszt.2022. jan. 22. 17:06
1/32 anonim válasza:
Most ez lett kiadva feladatként? "Fideszesek" tucatjai vallanak színt a gyakorin, hogy milyen hülyék voltak, de már megjött az eszük, mert rátaláltak a megmentőre, az igazkeresztényjobboldali márkira. Mea makszima klumpa.🤣🤣🤣
2/32 anonim válasza:
Menj, gyónj meg, aztán képezd magad, hogy ne lehess olyan debil, mint az ide látogató fidesz bérencek. 😂
4/32 anonim válasza:
"Szégyellem hogy fideszes vagyok, mit tegyek?"
Ne áruld el senkinek! :)
6/32 anonim válasza:
ne add fel tessvér! az idén dupla krumpli lesz!!!
7/32 anonim válasza:
A kis butus ballib fejeddel azt hiszed, mi ilyen könnyen bedőlünk a kamudumának?
Vidéken hasítani fog a Fidesz! 💪
8/32 A kérdező kommentje:
Sokkal komolyabb a kérdés ennél, nagyon sokáig halogattam kimondani, bíztam Orbán Viktorban de cserben hagyott bennünket.
2022. jan. 22. 17:48
10/32 anonim válasza:
A helyedben én is szégyellném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!