Szégyellem hogy fideszes vagyok, mit tegyek?
és akkor kire fogsz szavazni kérdező?
Van jobb opció?
Ezúttal még a szokásosnál igy gyengébb az ellenzéki felhozatal.
Nézd, én nem kapok sem adókedvezményt sem támogatást. De elnézve az ellenzék állapotát és hogy miféle alakok vannak az ellenzék soraiban úgy gondolom kötelességem az ellenzék ellen szavaznom. Én örülök, hogy közbekerteltük az országot, örülök, hogy nincsenek itt a menekültek. Csak versenghetnénk velük is. A coviddal nincs mit tenni, de ha nem tesznek vele semmit, akkor felelőtlenek lettek volna. Sajnálom, hogy a fidesz nem legalizálja a füvet, de nincs tökéletes párt.
Van értelmesebb opció?
Bumburnyák az összes párt, de láthattuk a kormány összes döntését ellenezték, még az egyértelmű döntéseknek is neki mentek. Számomra egyértelműnek tűnik a döntés. Ráadásul nam tudták lejáratni az Orbánt sem. Annak meg sikerült mindenkit lejárattnia. Agyafurtak, ravaszak. Okosak. Így bölcs döntésnek tűnik, ha folytatják azt, amit elkezdtek. Ellenkező esetben 4 év egyhelyben toporgásra számítok szardobálásokkal.
Ők politikusok kérdező! Evidens, hogy lopnak. Ugyan ez volt Gyurcsány idejében is. Szerinted miért voltak azok a zavargások? Előbb-utóbb mindegyik lopni fog. Csak az a nem mindegy, hogy Unios pénzeket lopnak-e el úgy, hogy azért tessék-lássék valamit építünk belőlle vagy a közpénzeket, mint a szocik tették.
Igy azért hozzá juthatsz azokhoz a pénzekhez, ha mondjuk vállalkozol, pályázól vagy családot alapítasz. De a baloldali időkben átlag magyar nem kapott egy büdös buznyákot sem, sőt megbüntették a népet gyakorlatilag azért, mert az előző ciklust nem ők nyerték.
A baloldal haza fogja vágni az egész magyar gazdaságot. sőt.
Gondolj majd erre, amikor Magic Mike dadusgatja a kölyköket az ovodában és fegyverek ropognak az utcákon.
Az a helyzet a lopással, hogy amíg nem bizonyítják, addig nincs lopás.
Én nem láttam bizonyítékát a lopásnak és összeségében fejlődtünk az elmult évtizedben. Tehát le kell vonni a tanulságot és döntést hozni.
Én a tapasztalatomra alapozok:
Emlékszem, amikor az MSZP volt az adóbevallás egy kész agyrém volt. Tavaly 2 kattintással elintéztem az ügyfélkapun.
Ja, Ügyfélkapu? Az MSZP-nek meg sem fordult ilyen a fejében. A NAV vagyis akkoriban APEH irodájánál kígyóztak a sorok. Ugyanez volt a munkaügyi központban is. Havonta egy délelőtt elment a lejelentkezéssel. Akkoriban huzamos ideig munka nélkül voltam, kilátástalan volt a helyzet. A Balatonon dolgoztam egy nyarat a vendéglátásban 58 nap egyhuzamba napi 14 órát. Aztán megtehette a vállalkozó, hogy mindezért adott nettó 150 ezer forintot. Szakácsként. Ma már ez elképzelhetetlen. Nem kamuzok, én csak a tapasztalataimról beszélek. Később havi 90-et kerestem egy pizzériában heti 6*12 órában. ez még 2008 mindig. Aztán átmentem a faiparba fél év munkanélküliség után. Emlékszem az első munkanapom 2010 június 1. volt. A főnök irodájában a számítógépen a háttérképen Gyurcsány volt bilincsben. Tudtam, hogy jó helyen vagyok. Megjegyzem a fizetésem szépen emelkedett az azt következő években. Igen, sajnos az árak is emelkedtek, de sok szempontból kényelmesebb ma Magyarországon élni, mint anno.
Házasodtam, Csok-os lettem, mertem gyermeket vállalni, majd elváltam, bár ez utóbbinak sok köze nincs a politikához. viszont a gyerekeim jövője biztosítva van, még ha külön élek is tőlük.
Tehát elértem, amit el akartam. De ezek mind elképzelhetetlennek tűntek az MSZP politikája alatt. Aztán ahol most dolgozom, ott is emelkedik a bérem. Benzin árával is elégedett vagyok. Főleg, ha azt nézzük, hogy hogy alakult Gyurcsányéktól napjainkig. Csökkent is és növekedett, de elfogadható.
Minden lehetne olcsóbb és a bérek is lehetnének magasabbak. De ha a fizetéseket viszonyítjuk a benzin árához, akkor jobb a helyzet, mint 2010ben volt. Amblock jobb a helyzet mindennel ha a fizetésekhez hasonlítjuk, kivéve az ingatlan árakat. Viszont, azok a családok akik az elején CSokoztak, azok megduplázták az ingatlanvásárlásba fektetett vagyonukat. Igazából nem panaszkodom a végeredményt tekintve, holott a magyar átlagkereset alatt van a bérem. De ez nekem így jó volt eddig.
Ezek saját tapasztalatok és hasonlókra számítok továbbra is a kormánytól.
Ja, az MSZP és a FIDESZ alatt is munkanélkülivé váltam és volt lehetőségem képezni közben magam. Közben kaptam mellé keresetpótló támogatást. Viszonyítva az árakhoz itt is éreztem, hogy utóbbi esetben barátságosabban alakult az anyagi helyzetem. Ez szintén saját tapasztalat.
Tehát ha én érzékelem a javulást, akkor nem értem, hogy miért is az ellenzéket válasszam.
Szóval ne szégyeld, hogy Fideszes vagy, ugyanis nem volt még magyarországon így teljesítő párt. Nem is beszélve arról, hogy egészen speciálisan szar helyzetben vagyunk az államadóság miatt, amit a Fidesz előtti időkből származik.
Minden ország fejlődik hiszen ezért civilizáció.
Ha 100-nál nagyobb lenne az IQ-d akkor azt is észrevennéd hogy a fejlődés mértéke a kérdés, nem az hogy van-e.
Lásd románok lehagytak minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!