Miért írja a Mérce.hu hogy a nemzeti konzultáción a fidesz csak szép embereket rakott a plakátra? Amikor rögtön az első nagy képen olyan ramaty fogai vannak a tökinek hogy én szégyellem magam helyette hogy a propagandához megvan az esze...
Melyiknek vannak rossz fogai?
Amúgy igen, nyilván szép emberekkel akarták reklámozni a konzultációt, nincs ezzel baj önmagában. Szerintem jobb lett volna reprezentatívabb összeállítással, de hát ízlések és pofonok.
"fogorvos nem képes elmenni"
Én jártam fogorvoshoz az utóbbi hónapokban, kb. 200 000-et hagytam ott és még munka van vele. Milyen alapon róvod fel valakinek, hogy nincsenek tökéletesen rendben a fogai? Ismerősöm 1 000 000 felett hagyott ott. Én is még szeretnék egy fogfehérítést, hát 150 000 forint. Ugye igénytelen vagyok, hogy nincsenek kifehérítve a fogaim? Miért nem megyek el, mi?
Jó de azért itt is van egy kettő aki elhanyagolja.
Amúgy én azt a bácsit hiányolom a plakátról aki örül annak a propaganda filmben hogy nő a minimálbér. :D Na meg a helló röfis Bözske nénit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!