Szégyellem hogy Magyar vagyok. Velem van a baj?
Én már nagyon régóta így érzek.
Nem is baj ez. Ilyen időkben így helyes érezni.
Így van, Veled van a baj!
Egy Igazi Magyar minden körülmények között büszke rá, hogy Magyar, tehát Hibátlan.
https://www.youtube.com/watch?v=V4MNAWpNwjE
Ki ne akarna egy ilyen társadalomban élni? Amikor az 56'os ünnepségről kifelé sétáló néni megkérdezte az atv operatőrét hogy felvették-e a fütyülőket, és hogy ezért meg lesznek-e büntetve a mocskos füttyügő csürhe... :D
Hát sok mindenre nincs büszkének lenni, azzal kapcsolatban, hogy magyar vagy. Én is csak említésként mondom ha kérdezik, Ausztriában, hogy honnan valósi vagyok, akkor elmondom, hogy hát magyar, de nem vagyok büszke rá, nem is szégyellem tehát így semleges dolog.
És amúgy ne is arra próbálj törekedni, hogy büszke lehess a származásodra, törekedj arra, hogy te mit értél el az életben személyesen. Nekem lassan már annyi szakmai tapasztalatom lesz, hogy Svájcból is kapom már az állás ajánlatokat, és ez tölt el büszkeséggel, nem a származásom. Csak a vesztesek, proletárok büszkélkednek azzal, hogy ők milyen jó országba születtek. A nyertesek pedig azzal dicsekednek, hogy ők mit értek el, és ők hová jutottak az életben.
"Szégyellem hogy az 56'os megemlékezés egyes embereknek a sípok értelmetlen fújásáról szól, meg az "Orbán takarodj" ról."
Ugye szégyellted magad 10 éve is, amikor ünneplés címén szétverték a várost huligánok, és kifütyülték nemcsak a min.elnököt (Gyurcsányt), de többek között Kosáry Domonkost az Akadémia akkori elnökét is? Csak azért, mert merészelt együtt ünnepelni az ország akkori min.elnökével.
Sólyom meg mondvacsinált okkal távol maradt.
Kifejtést kérsz? Tessék.
Én szégyenlem, hogy ezt szégyelled. Azt kellene szégyellned, hogy nem teszel semmit. Hagyod, hogy Orbán magyarnak nevezze magát, téged pedig idegenszívűnek. Igen, ezt lehet szégyellni.
Akkor viszont 3.hsz. nagyon telibe trafált. :DDD
Semmit se látsz az összefüggésekből, csak károgsz, és értelmi fogyatékosnak nevezed azt, aki meglát bizonyos összefüggéseket és nem fekete-fehér neki a magyar politika.
Menj a Fideszbe, ott tárt karokkal várják azt, aki nem gondolkodik, csak mantrázza, amit a szájába adnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!