Szégyellem hogy Magyar vagyok. Velem van a baj?
'Egy Igazi Magyar minden körülmények között büszke rá, hogy Magyar, tehát Hibátlan.'
Ezt a hibátlan jelzőt egy kicsit fejtsd ki, ha lehet :)
Attól, hogy magyar vagyok, nem vagyok hibátlan. Vagy nem ugyanúgy értelmezünk.
"akik tisztességesen végighallgatják az ünnepséget, vagy csak méltón emlékeznek az 56-os eseményekre akár a tévé előtt is."
Vajon ezt mondtad 2006-ban is? 56-osok forognak a sírjukban amikor ilyen Orbán félék tartanak megemlékezést.
Kérdező, te magad megválaszoltad a felvetésed:
"Komolyan mondom, teljesen elegem lett. Abból hogy akárki kerül kormányra a rablás marad. Reménytelen a helyzet, szó szerint az utóbbi 18 évben az összes kormány semmin sem munkálkodott, csak azon hogy elrabolja az én és kortársaim jövőjét, a többi ember jelenét."
Nekik is ebből van elegük. 10 éve autót és TV-székházat gyújtogattak, majd kikérték a csőcselék jelzőt.
Most mások a legenyhébb társadalmi ellenállásért sorosbérencezést, és verést kapnak a jelenlegi rendszer vak híveitől.
Szégyelld Gyurcsányt, Orbánt meg azt a 3 millió birkát akiket ezek leghülyítenek.
De ne azt aki kifejti, hogy a töke tele ezzel a maffiával is. Nem mindenki DK-s akiknek nem tetszik viktátor.
17#, "56-osok forognak a sírjukban amikor ilyen Orbán félék tartanak megemlékezést."
Már nem azért, de az 56'os felkelés a kommunisták, azaz a bal oldal ellen történt. OV meg pont nem ott játszik, az 56'osok max akkor foroghatnak a sírjukban amikor azoknak a jogutódaik helyeznek koszorút a sírjaikra akik kivégezték őket, akik lefolytatták a koncepciós pereket.
Ugye tudod hogy GYF annak az Apró Antalnak a villájában lakik aki 56'ban "fasiszta csőcseléknek" nevezte a felkelőket, majd személyesen felügyelte Nagy Imre koncepciós perét?
Az rendben van hogy sík hülye vagy és nem tudod miről beszélsz, de jobb ilyen esetben csendben maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!