Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szégyellem hogy Magyar vagyok....

Szégyellem hogy Magyar vagyok. Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Szégyellem hogy az 56'os megemlékezés egyes embereknek a sípok értelmetlen fújásáról szól, meg az "Orbán takarodj" ról. Szégyellem hogy az emberek az internetük miatt százezrével mennek utcára, az egészségügyért pedig maroknyian se. Szégyellem hogy a Blahán az ellenzéki tüntetésen több ember lobogtatott dk-s zászlót mint magyart. Szégyellem hogy az összes ünnepségünkön, akár 56os akár 48 as provokátorok mennek mindkettő, állami, és ellenzéki ünnepségre, ahol mindig verekedések vannak, és csak az aktuálpolitikáról szólnak, az igazi hősök helyett. Komolyan mondom, teljesen elegem lett. Abból hogy akárki kerül kormányra a rablás marad. Reménytelen a helyzet, szó szerint az utóbbi 18 évben az összes kormány semmin sem munkálkodott, csak azon hogy elrabolja az én és kortársaim jövőjét, a többi ember jelenét. 18 éves vagyok, egészen eddig akárhányszor felvetették hogy menjek külföldre, konokul ellenálltam, felháborítónak találtam már csak az ötletet is. Most jött el a pont, amikor szinte undorodom az országtól. Van aki ugyanígy érez?
2016. okt. 23. 23:09
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

,,Mindenekelőtt tanulj, hogy széles látóköröd legyen, hogy átlásd az összefüggéseket, hogy ne legyél kénytelen bárkinek bármit elhinni."

Ez a legnagyobb demagóg szöveg, ami a politikai témában állandóan feldobnak. Attól, mert valaki tanul, nem biztos, hogy értelmes ember is lesz. Van Biológus ismerősöm, aki felháborodva kikelt magából, mert az Együttnek a honlapját nézte, mikor a vírusírtója jelzett, hogy esetleg vírus lehet az oldalon és két órán ecsetelte, hogy erről is Orbán tehet, mert így akarja megsemmísiteni az ellenzéket.

2016. okt. 24. 09:25
 32/38 anonim ***** válasza:
82%

# 29/32     ma 08:51

Tehát aki "balos" az nem magyar? Hazaáruló vagy?

Mellesleg azok leszármazottjai, akik a nép közé lövettek, most épp kormányoznak. No, persze neked odáig jut az egyetlen bit az agyadban, hogy azt hazudjak neked, hogy jobboldaliak, akkor nem lehetnek azok, ha meg baloldaliak akkor tuti, hogy azok.

Ebből is látszik a fideszfogyi. Amikor ők székházat vertek szarrá, meg fosztották ki, akkor hogy képzeli a rendőrség, hogy fellép ez ellen.

Amikor a szent nagyvezírt kifütyülik azt meg meg kell verni, mert nem magyar. :-)

És csodálkozik az ilyen, hogy értelmes ember miért hany jobban a magyarországi kamujobboldaltól.

2016. okt. 24. 09:26
 33/38 anonim ***** válasza:
Szégyelld, de otthon a 4 fal között!
2016. okt. 24. 09:30
 34/38 anonim ***** válasza:

Egy nemzetnek olyanok a politikusai, akiket megválasztanak maguknak. És igen, én is szégyenlem, hogy magyar vagyok.

Nem elsősorban a politika miatt, de általában a magyar mentalitás miatt:

-mindenki irigy mindenkire, dögöljön meg a szomszéd tehene is

-az egyetlen érték a pénz, akinek nincs pénze, az nem is ember

-mindig mindenért sírunk, a pesszimizmus netovábbja, ahogy a legtöbb ember gondolkodik itt

-nem tesz senki semmit, mindig másra hárítja a felelősséget, mindig más a hibás.

Szerintem ez sajnos még mindig kommunista örökség, ott szoktuk meg azt, hogy majd az állam gondoskodik rólunk. Ha nem, nem a mi hibánk, hanem mindig másé. Az egymás feljelentgetése, megfigyelése, hátbatámadása is abból a korból származik.

Amúgy meg ha megnézed, hogy kimennek a fiatalok külföldre, és ki veri át őket? Mindig a "magyar" közvetítő, nem a kinti munkáltató. A holló hollónak nem vájja ki a szemét nem igaz ránk. Sőt, magyar magyarnak farkasa. Hát, mi ilyenek vagyunk.

Aztán meg nézz szét a fórumokon. Mindenki mocskolódik valakire, mindenki elégedetlenkedik.

Őszintén te hány boldog embert ismersz itt az országban? És miért nem boldogok az emberek? Mindig van kifogás, mert nem jól keresek, mert rossz az állásom, mert a Fidesz, Gyurcsány stb. Pedig a boldogság nem ezen múlik. De ha valaki szerint meg igen, akkor tenni kell ellene, és nem sírni egész életében.

2016. okt. 24. 14:36
 35/38 anonim ***** válasza:
Én csak kényszerből szégyellem magam elnyomás alatt. Egyébként dühös lennék, de azt nem lehet mert kicsinálnak.
2016. okt. 24. 19:05
 36/38 anonim ***** válasza:
Én mag azt szégyenlem hogy ember vagyok. A legmocskabb vírus amit a Föld valaha is hordott a hátán.
2016. okt. 24. 19:22
 37/38 anonim ***** válasza:
Ha az ilyen majmok miatt szégyelled akkor veled van a baj...
2016. okt. 24. 20:28
 38/38 anonim ***** válasza:
Még egy ilyen seggnyaló csicska nép a világon nincs
2019. nov. 8. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!