Mikor éri már fel ésszel az lmp és a jobbik hogy összefogás nélkül nincs győzelem? Még az erdogáni diktatúrában is összefogtak ezek meg azt csinálják mint tavaly. Lehet az ungár gyerek is beépített ember? Én már szégyellem ezt az ellenzéket.
LMP?
A Fidesz hozta őket létre pont ezért.
A vezérük Ungár Peti már csak tudja.
Hát igen. Mondjuk ez az lmp talán már a választóiknak sem elég trendi szexi és fancy. Meglepne ha sokáig húznák már.
Mondjuk nálunk pl. a jobbiknak lenne esélye vidékben egy fideszes fellegvárban. Nyilván itt nincs értelme a baloldalnak indulni. Nehéz megérteni miért nem tudnak megegyezni és ez a Gyurcsányozás már nagyon gáz mert először is 10 éve volt a fidesznek azt kijavítani na meg ugye ha pár helyen visszalépnek tavaly akkor nincs két 3-ad
Azért ha nincsenek a megvett román ukrán szavazók az utóbbiak mondjuk csodás emberek mert 100an tudnak egy kis házban élni a határ mentem..:D
Ha nincsenek a fidesz számára kedvezően átírt választási körzetek.
Ha nincs ez a győztes kompenzációs marhaság.
Ha nem áll le a rendszer.
Ha nincsenek a kiszolgáltatott és félelemben tartott periférián élők.
Tudom sok a ha de akkor is. Ez a rendszer a fideszre van írva. Összefogás nélkül meg semmi esélyünk.
Mikor fogják már fel egyes ellenzéki szavazok, hogy nem a Fideszt kell mindenáron leváltani hanem kompetens embereket megszavazni a városvezetésbe, polgármesternek.
Azzal, hogy a korrupt Fideszesek helyett majd lesznek korrupt ellenzékiek mégis mivel lesz Magyarország beljebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!