Nem zavarja az ellenzéki szavazókat az elvtelen összefogás?
Jobbiktól a DK-ig mindenki összeborult. Ez abból a szempontból rendben van, hogy Orbán ellenes az összes, DE
tök más politikai nézeteket vallanak, sőt a Jobbik kifejezetten Gyurcsány politikája ellen irányult most meg ölelgetik egymást?
Teljesen hiteltelenné válnak a szememben ezzel és nem hiszem, hogy egyedül vagyok. Bár a Jobbik támogatottsága nagyon jól mutatja, hogy az ilyen pálfordulás nem hoz szavazokat csak viszi.
Illetve a MSZP-DK szavazók is mit szólnak , hogy a báránybőrbe bújt farkas Jobbik most velük együtt van?
Én Jobbikosként nagyon helyeslem az összefogást!
Egyetlen ideológia nem lehet fontosabb, mint az ország érdeke!
Az ország érdeke pedig az, hogy megszabaduljunk az Orbán-hordától, és visszaálljon a jogállam, a demokrácia, és felvirágozzon az ország!
Elég volt már az Orbán-féle gyűlölködésből!
Én nem is tudom, hogy miről beszélsz...
A Jobbik az LMP-vel fogott össze valamennyire, Puzséron keresztül. Most a centrum jobb szélén helyezkednek el. Az LMP meg a Centrum balközepén és jöhetne még a Momentum a centrum balszélére, de nem a valódi balszélre...
De így sem lettek még az LMP-vel sem egy pártszövetség mint a Fidesz-KDMP már mondjuk.
A széljobbereknek meg ott a mitanyánk...
Amúgy nem tudom, hogy honnan szeditek, hogy csökken a Jobbik támogatottsága.
2018 Április 8. a néppartosodástól sem csökkent, hanem pontosan annyi volt mint 2014-ben...
Azóta meg nem volt választás, szóval akár erősödhetett is.
Nem tudhatjuk.
Ha most arról van szó, hogy mertek együtt tüntetni a Gyurcsánnyal és Te ezt nehezményezed, szerinted ez már összeborulás, akkor arra csak azt tudom mondani, hogy a primitívség határtalan.
És mit mondtak a (fideszes) közvéleménykutatások április 8.-a előtt?
Hogy a jobbik támogattosága több százalékkal csökkent.
Közben meg az eredmény ugyanannyi lett mint az előző választáson.
A balos kutatások meg azt mondták, hogy a fidesz gyengült, méghozzá sokat...
Hát...
Pár % eltéréssel bejött az eredmény április 8.-án , nem tudom miről beszélsz.
És jelenleg a bal oldali kutatók is azt hozzák ki, hogy rengeteget bukott a Jobbik..
Ez most olyan hogy van egy daganat a lábadban,akkor nem azon fogsz agyalni,ba sszameg levágják a lábam, hanem örülni fogsz hogy ennyivel megúszod és túléled.
Meg kell szabadulni a nagyobb rossztól a szó szerinti kártékony gonosztól minden más mellékes.
Kérdezőnek: Elég régen ahhoz, hogy tisztában legyek a lehetőségekkel és az értékekkel!
A Jobbik "enyhülése" egy normális folyamat része.
Ami abnormális az az, hogy egy echte liberálisból lassan a legszélsőbb agyhalott lesz valaki a jobboldalon, és ti ennek tapsikoltok!
Az együttműködés az nem egyesülés és nem összefogás - viszont nagyon hasznos lehet - pláne, ha így be vagytok sz@rva ettől...:)
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!