Mitől vagy kitől féltél gyerekkorodban? Volt közte olyan, ami már felnőtt fejjel teljesen abszurd?
Nos akkor rögtön kezdem is én:
-Hajdu automata mosógép(mint az Ergomatt) amikor szivattyúzott
-Bojler(villany) működés közben
- Egy villanyoszloptól bizonyos szögből
Hirtelen ennyi jutott eszembe ami vicces. Aztán persze vannak olyan dolgok is, amit ennyi idő múlva is totál érthető, miért is féltem.
Lássuk csak :
-Nulladik típusú találkozások főcím. Elég durvára sikerült szerintem
- A hegy gyomrában. Sorozat gyermekeknek.
-Szél
-Szellemek
-Disszonáns Robot és Vezér agy. Fostam, mint az állat, de azért hallgattam persze. :)
Ha még eszembe jut valami, bővítem a listát. Most ti jöttök! :)
Bohócok. A mai napig. És nem a film miatt,akkor még nem is láttam. Egy vándorcirkuszban voltam gyerekként,ott pont engem hívott le a bohóc valami mutatványhoz. Undorító ember volt,furcsa görbe mosollyal. A végén hatra lehetett menni az állatokhoz és ő elém ugrott,úgy megijedtem majdnem bepisiltem. A hangja sem tetszett ,mert gonosz volt. Szóval rühellem őket..hagyjanak a picsába békén.
Ki tudja kit rejt a felfestett mosoly
Harmadik....ez marha jó :D
Nekem még eszembe jutott valami. Egy időben nyomógombos volt a budink. Na attól is féltem..ahogy zárta el a vizet.. :D
Féltem a gömbvillámtól, mert azt hittem, az valami kerekes "basz" ami egyszer csak megjelenik és üldöz.
Igen eléggé félelmetes jelenség. De nem egy kiskerekeken száguldozó figura, mint azt ahogy hittem XD.
A Nulladik típusú találkozásokban a képi megjelenítések mellett az a hang..."hóóóóóóóóóóóóó....hóóóóóóóó", na az sem volt semmi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!