Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én vagyok ilyen? Bővebben...

Csak én vagyok ilyen? Bővebben bent.

Figyelt kérdés
Az van, hogy én nem nagyon tegeződők a felnőttekel, de amikor megengedik akkor meg egyszerűen nem jön a számra a szia csak a csokolom. Most csak én vagyok ilyen h*lye???
2010. aug. 26. 07:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem,nem vagy hülye.

Nekem is mondta egy nő,hogy tegezzem nyugodtan.Tudni kell a szituációról,hogy ő már lassan nyugdíjas lesz és ahol nyaralni szoktunk ott dolgozik.Tehát évente 1x találkozunk,de nagyon jó kapcsolatban vagyunk.Mondta,hogy tegezzem,de azóta is mindig azt mondom,hogy "Csókolom Mari néni".Így szoktam,egész pici koromtól kezdve így köszöntem neki hiába mondja,hogy tegezzem nem tudom:)

15/L

2010. aug. 26. 08:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem az hogy idős meg hogy mindig ismertem. Hát ugy mondd uj környezetbe kerültem nem költöztem el.:D Azt ott mondták, hogy teezhettek de valahogy nem tudtam.
2010. aug. 26. 08:13
 3/8 A kérdező kommentje:
*tegezhetek
2010. aug. 26. 08:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy az. Nekem a volt angoltanárom mondta, hogy tegezhetem, a környéken lakik és különórákra jártam hozzá, a szüleimmel egykorú kb. Miután ezt mondta, még kb két évig nem bírtam tegezni, egyszerűen nem bírtam megtenni, ő meg csak röhögött rajta. Valószínűleg zavart a korkülönbség, meg a tanár-diák viszonyunk, és két év kellett ahhoz, hogy úgy érezzem, már tudnám tegezni. Ma már ritkán futunk össze, de akkor már jó nagy sziával üdvözöljük egymást :)
2010. aug. 26. 08:23
 5/8 anonim ***** válasza:
én fordítva vagyok. az se jobb, sőt :$:S gyakran megkérnek a barátaim szülei, hogy tegezzem őket, és ez megy is. de aztán már nem tudom számon tartani, hogy kit tegezhetek és kit nem, szóval kerültem már kellemetlen helyzetbe ez miatt.
2010. aug. 26. 08:36
 6/8 anonim ***** válasza:

08:36-os.

teljesen egyetértek! é se tudom megjegyezni...

ma már inkább akiröl nem tudom biztosra, inkább magázom..

2010. aug. 26. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok ilyen én mindenkit letegezek a csecsemőtől a nyugdíjasig nem poén tényleg azt mondom az 50 évesnek hogy Hello!

15/F

2010. aug. 26. 14:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Akkor te egy illetlen ember vagy.:P Mert aki nem engedi meg azt nem illik tegezni.:P
2010. aug. 26. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!