Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem azt, hogy? Bővebbe...

Miért érzem azt, hogy? Bővebben bent.

Figyelt kérdés
Az van, hogy annyira undorodom az emberektől. Lehet a környezetem alakította ki ezt, mert pl. az osztálytársaim kétszínűek, felszínes barátságokat kötnek, hazudnak és fúrják az állítolagos "barátnőjüket. Szinte mindig arra gondolok milyen undoritó is az ember. Persze tudom, hogy kivételek, de ak is. Miért van ez az érzés. Kérlek ne oltsatok. Komolyan így érzem. Meg azt is, hogy Mo. t meg kellene változtatni jobbá kell tenni és lehet hogy képes lennék rá. Lécci norma válaszokat. Kösz
2010. okt. 10. 11:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért oltanának le? Én sem szeretem különösebben az embereket, mert idióták. Olvass pszichológiával kapcsolatos könyveket, nézz Dr.House-t és rájössz, hogy ez tényleg így van..
2010. okt. 10. 11:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Összintén nem tudom. Lehet azért, mert az ember ilyen??? Am 13 vagyok. Milyen pszichologiai könyvek vannak amik jók??
2010. okt. 13. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!