Először használok tampont, és egyszerűen még mindig érzem, hogy bent van. Mi a baj?
Nem nyomtad elég mélyre. Nyilván úgy gondolod, hogy már az is elég mély, de ha leüléskor rossz, az azt jelenti, hogy útban van. Morbid leszek, de leírom: én a mutatóujjammal tanultam meg, és azt tövig bedugtam, alőtte tolva a tampont. Az kb a megfelelő mélység, nem érzem soha, csak akkor jut eszembe, mikor a kilógó madzagot meglátom :)
Azóta már applikátort használok, de neked is azt javaslom, hogy ujjal tapasztald ki.
A szeméremajkak közül nem látszhat ki! Itt láthatod, hogy kell kinéznie a dologn végeredményének:
Elég mélyen van, de nem gáz, hidd el.
jújj leányzó, azt még feljebb kéne akkor nyomnod. szaladj nyomjál még rajta gyorsan egyet. :) nagyon lent van a leírtak alapján, nem csodálom, hogy rossz érzés.
kb. az ujjad fele MINDENKÉPP legyen bent a hüvelyedben mikor tampont használsz. hagyományosat.
nyugodtan feljebb csúsztathatod, mert a madzag úgyis ki fog lógni, annyira nem lehet benyomni, hogy eltűnjön, de legalább kényelmes lesz.
semmit se szabad hogy érezz.
lányok szóljatok hozzá. én már nem emlékszem
szűzen lehet tampont használni, vagy olyankor máshogy kell?
segítsetek neki.
Minél nem tudsz feljebb nyúlni? Nem azért fáj, mert szűz vagy, hanem mert stresszelsz a helyzettől, vagy nem elég nedves a hüvelyed, és dörzsöl.
Én is szűzen kezdtem, a szitut kellett legyőzni, és ment. Esetleg próbálkozz kisebb tamponnal (ha ez nem az), vagy először tampon nélkül ujjal "nézz szét". Bocs, hogy ilyeneket írok, de hidd el, meg lehet tanulni, nők tömegei csinálják, neked is menni fog :)
mondjuk várj, lehetni lehet. csak minit azt hiszem
nem tudom miért fáj. lehet nem elég nedves a hüvelyed belül. vagyis hogy nem elég véres. ha csúszik, könnyebben felmegy, és egy erővel kell felnyomni, nem akadozva.. vagy hogyis mondjam.
reméljük kapsz mindjárt egy értelmes választ is.:)
19:41 vagyok
azért ha tényleg nagyon fáj és többszöri próbára is úgy érzed, nem megy, akkor nem kell erőltetni, lehet egyéni adottságodnak köszönhető, hogy szűzen neked nem működik. Ez sok mindentől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!