Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Először használok tampont, és...

Először használok tampont, és egyszerűen még mindig érzem, hogy bent van. Mi a baj?

Figyelt kérdés
Olyan érzésem van, amikor felállok, mintha épp ki akarna csúszni (amikor leülök, akkor pedig egyszerűen borzalmas), pedig eléggé bent van, de nem merem tovább nyomni. Olyan szúró érzés... lehet, hogy csak szokatlan? A szeméremajkaknak teljesen el kell takarniuk a tampont?
2010. máj. 6. 19:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ha ilyeneket érzel, akkor nyilván nem raktad fel eléggé. Hisz ha rendesen a helyére kerül szinte nem is érzed, hogy ott van.

Amúgy az is lehet, hogy mondjuk méretben jó neked a normál, de mivel most kezted a minit kéne használni legalább az első alaklommal. Az elsővel én is így jártam, így fogtam és kivettem, majd szereztem be minit. Azzal szépen kitapasztaltam mit hogyan, és legközelebb már nem volt gond a normál változattal.

Szerintem max. te is tedd ezt, aztán szépen belejösz majd.

2010. máj. 6. 19:45
 12/19 anonim ***** válasza:
Lehet, h nem vagy elég nedves (véres), az kell ahhoz h működjön a dolog, szárazon nem lehet tampont használni. Figyelj a testhelyzetre is, vannak testhelyzetek, amikben fájhat a tampon felhelyezése. Az ajánlatos az, h felteszed az egyik lábad a wc tetejére, a másikkal a földön állsz (és nem ülve kell!). Ez az ideális helyzet.
2010. máj. 6. 19:46
 13/19 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat :)

Már a végére sírva fakadtam, nagyon fájt (kétszer is megpróbáltam), ma este még maradok a betétnél, aztán majd holnap megpróbálom. Nem tudom, mi a baj :S (Még most is fáj, tampon nélkül. Valamit nagyon elcsesztem :S) Egyébként mini tamponom van.

2010. máj. 6. 19:46
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen, a lábamat feltettem a WC-re, és ráadásul ez a legerősebb napom, sikerülnie kellene, csak túl lúzer vagyok hozzá :/
2010. máj. 6. 19:48
 15/19 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, nem rontottál el semmit, valszeg az első alkalom miatt sikerült így. Az is normális, hogy maradt egy kis fájdalom. Nem történt semmi, ne aggódj, és ne sírj, hisz nincs baj. Majd egyszer ha összeszeded magad, megpróbálod megint. Ne stresszelj, nem műtét ez, csak egy tampon - fogd fel így. :)

Legközelebb már jobban fog menni. Tanulni kell ezt is, mint a biciklizést. Azzal hányszor estél pofára? Na ugye.

Szép estét.

2010. máj. 6. 20:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele. Már egy fél éve próbálkozom, nem sikerül:S Azt hiszem én maradok a betéténél :S 16L
2010. máj. 6. 20:50
 17/19 anonim ***** válasza:

Én így csináltam: Többször, is a saját ujjammal nyúltam fel, kitapasztaltam merre kell, és amikor már teljesen feltudtam nyúlni, akkor próbáltam tamponnal. Meglepődtem, milyen simán ment.

Bár lehet segített, hogy tornázok.

2010. máj. 6. 21:07
 18/19 anonim ***** válasza:
én is így vagyok vele
2010. máj. 6. 21:44
 19/19 anonim ***** válasza:
nemértem ezeket a bénázásokat, ennyire nem ismerik a lányok a testüket? hogy maszturbáltok ti hogy minden fáj.
2010. máj. 6. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!