35 hetes kismama vagyok és eléggé megfáztam! Otrivin orrcseppet használok, mert egyszerűen megfulladok annyira el van dugulva az orrom! A betegtájékoztató azt írja, hogy kismamákon nincs tesztelve! Szerintettek lehet tőle velemi baja a bébinek?
Szerintem vegyel orrkenocsot az eleve sokkal egeszsegeseb, es vegyel valami homeopatias keszitmenyt megfazasra.
Es termeszetesen, ha szereted es kivanod citrusok minden mennyisegben most!
Én 18 hetes vagyok és egy hete tiszta beteg.
Köhögök nagyon én is, az orrom már olyan piros mintha innék. Hörgő gyulladást mondott a doki, de már unom. Máskor 3-4 nap, de mostmár 1 hete szenvedek. K
Én 30 hetes terhes vagyok,és az tengervizes orrspray még a természetes cuccok semmit nem használtak!Én is sima orrcseppet használtam 3 napon át,mert majd meg fulladtam!!!
Hogy árt-e a babának?Nem tudom!!!!
Ha aggódsz nagyon ez miatt,ne használd!!!!Valahogy majd átvészeled!
Otrivint, Novorint tilos használni, átmegy a babába!!
Használj Rhinosré pluszt vagy rhinatiolt, azokat engedte nekem a szülésznő és a doki is.
Mindenki mást ír és mond. Én megkérdeztem annó a gyógyszerészt, mert a homeopátiás orrcsepp nem vált be és azt mondta, hogy az otrivint lehet babásan is használni. Sztem nem lesz semmi baja tőle.
36 hetes km
Az Otrivint úgy tudom, nem nagyon ajánlják kismamáknak.
Nekem a fül-orr-gégész Bioparoxot javasolt, azt lehet terhesség alatt is használni, és hatásos! Együttérzek veled, nekem is nagyon be van dugulva (erre a terhesség is rátesz egy lapáttal).
Jobbulást!
26 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!