Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ez beteges?...

Szerintetek ez beteges? Bővebben bent. Normális válaszokat köszi.

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm ezt írta: Mi az ember? Kérdezzem, de a válaszra nem várok, mert tudom. Az ember egy alattomos lény, aki ha tudja, hogy sorstársának szenvedést okoz, akkor nem enyhíti ezt a kínzó fájdalmat, hanem felerősíti. Szörnyű tettekre képes. Nem ismeri azt, hogy önzetlenség, kedvesség, segítőkészség, de főképp azt nem ismeri, hogy önfeláldozás.

Ennyi lenne. Kérlek azt is vegyétek figyelembe, hogy iskolás korábban mindenki bántotta (lelkileg), mert akármit csinált ő volt a rossz és nem ismerték el. Ezt most itt nehéz leírni. Szerintetek beteges, hogy így ír egy olyan ember akinek a legboldogabb gyerek éveit megkeserítették? Amúgy óvodáskorától kapta a pofonokat az élettől.

2010. nov. 27. 20:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én is így gondolom...és így is van! bár én is ovis korok óta kapom a pofonokat,engem ott még vertek is! 15/L
2010. nov. 27. 20:24
 2/16 anonim ***** válasza:

Ez eléggé hiányos és nem részletes, de nagy vonalakban helyt álló. Elmondom én hogy fogalmaznák:

Az ember egy alattomos lény, aki ha tudja, hogy csak úgy lehet hatással sorstársaira ha szenvedést okoz, akkor nem enyhíti ezt a kínzó fájdalmat, hanem felerősíti. Azért teszi meg ezt, mert tudja, hogy máskülönben nem figyelnének rá, mert az emberek olyan ostobák, hogy ez kell nekik. Szörnyű tettekre képes. Ismeri azt, hogy önzetlenség, kedvesség, segítőkészség, önfeláldozás, de mindezeket csak azoknak teszi meg akik fontosak számára, vagy csak szimplán el akar érni valamit, hiszen evolúciós késztetés, hogy törődünk azzal, aki fontos nekünk, és evolúciós késztetés az is, hogy lesz@runk mindenki mást.

2010. nov. 27. 20:30
 3/16 anonim válasza:

Eléggé...

Ha segíteni akarsz neki, próbáld jobb belátásra bírni.

Magyarázd el neki, hogy az emberek nem olyamn rosszak, mint azt gondolja, és lehet az élet szép is...

Találj ki vmi ilyesmit...

2010. nov. 27. 20:31
 4/16 anonim ***** válasza:

20:31

Miért hazudjon neki?

2010. nov. 27. 20:33
 5/16 A kérdező kommentje:
Végtére is ez csak egy töredéke, amit írt, mert megkellet írni egy fogalmazást és azt nem adta oda nekem, mert oda kellett adnia a tanárnak, de ha érdekel majd leírhatom valamikor.
2010. nov. 27. 20:33
 6/16 anonim ***** válasza:

Nem beteges,csak kiábrándult az emberiségből...Magyarán tapasztalatokat szerzett!!!

Mint ahogy sokan mások!Csak mi elfolytjuk!

És az elfojtás előbb vagy utóbb deviáns viselkedést okoz!

Na akkor most mi a rosszabb????

2010. nov. 27. 20:34
 7/16 A kérdező kommentje:
Én amikor ezt olvastam akkor én valahogy úgy éreztem, hogy tele van gyűlölettel. Pedig sokszor együtt hülyülünk meg minden. Valahogy én úgy veszem ezt észre, hogy nem bírta magába folytani ezeket a gondolatokat és megkellet osztania valakivel ha az a valaki egy darab papír is volt.
2010. nov. 27. 20:36
 8/16 A kérdező kommentje:
"kiábrándult az emberiségből" épp ez aggaszt, hogy ilyen fiatalon kiábrándult.
2010. nov. 27. 20:38
 9/16 anonim ***** válasza:

Találj neki okot,hogy újra bízzon....

Meg kéne mutatni neki,hogy nem olyan szar a helyzet mint ő látja....

2010. nov. 27. 20:41
 10/16 A kérdező kommentje:
De olyan bonyolult személyisége van, hogy szerintem még ő sem igazodik el magán. De, hogy újra bízhasson ahhoz idő kell. Nem?:S
2010. nov. 27. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!