Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy ennyire...

Miért van az, hogy ennyire utálnak? Bővebben bent.

Figyelt kérdés
Az van, hogy (szinte) mindegyik osztálytársam utál, bunkónak és köcsögnek nevez. Pedig szerintem jó fej vagyok meg mondták már nekem persze nem ők. Jól tudok titkot tartani. Ha valamit elmondanak nekem biztosak lehetnek benne, hogy senki nem fogja megtudni. Okos vagyok és olvasok úgy hogy lehetne miről beszélni velem. Igaz, hogy a külsömre nem nagyon adok, mert szerintem az emberek belső tulajdonságai sokkal fontosabbak. Nekem a fiús ruhák jobban bejöttek mint a lányosak. A járásom kicsit sőt nagyon furcsa vagyis nem ugy megyek mint egy rendes ember hanem kicsit pattogosan (örököltem apám is igy járt:D). Én nem szeretem azokat a nyálas zenéket amiket ők hallgatnak hanem a kemény rockot. Ha megkérdezem mit hallgat megmondja aztán mondom hogy azt nem ismerem elkezdi akkor hallgasd meg én meg meg hogy ideje megismernem aztán én meg nem akarom az időmet pazarolni erre máris bunko vagyok. A szüleim szerint nincs velem semmi baj, mert okos vagyok(az egyik legjobb tanuló bár a helyes irás nem az erőségem)és azért irigyelnek. Most én tehetek róla hogy nem barátkoznak velem? Bocsi hogy kicsit hosszu lett.
2010. aug. 11. 20:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Az emebrek kinézik maguk közül azt, aki más. Pontosabban aki mer eltérni a csordaszellemtől. Én is ilyen vagyok, és engem is utálnak érte. De gondold el magadban, mi a jobb, illetve számodra többre tartott: kétszínű, sablonos emberek kedves szavai, vagy a te saját életed a későbbiekben megtalált igaz barátokkal.
2010. aug. 11. 20:46
 2/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok... bocsi, emberek akart lenni :)
2010. aug. 11. 20:47
 3/17 anonim ***** válasza:
Ez csak azért van, mert nem ismernek. Vagy azért mert nem akarnak, vagy azért mert nem hagyod.
2010. aug. 11. 20:50
 4/17 A kérdező kommentje:
Én hagynám ha akarnák. Amúgy első észre se vettem a hibát.:D
2010. aug. 11. 20:51
 5/17 anonim ***** válasza:
72%

irigyek! mert jó tanuló vagy

rosszindulatúaak! mert nem nyalsz nekik, annak ellenére sem h köcsögöznek, és nem kezded el azokat a számokat hallgatni mint ők csak azért mert egyszer megmutatták. Te maradsz a sajáz stílusodnál, kitartasz amellett amit szeretsz.

Ez böki a csőrüket!

Egy a lényeg: azok, akik más embereket leszólnak, kritizálnak, saját magukkal nincsenek megelégedve. Úgyh sz*rj magasról a fejükre. Keresd meg azt a pár embert aki nem köcsögöz le és kritizál meg, és barátkozz velük.

A többi selejt meg nyugodtan elmehet a p*csába. :D Azt sem érdemlik meg h hozzájuk szólj.

2010. aug. 12. 01:01
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokadt.
2010. aug. 12. 14:20
 7/17 Ikszdé xD ***** válasza:

Velem is ezt csinálják...és ugyanolyan vagyok mint te. Kemény rock, fiús cucc, jól tanulok és mindenki piszkál...ez azért van mert irigyek, hogy te jobb vagy náluk. Egy jótanács: ne figyelj rájuk mert ha látják, hogy ez téged piszkál, akkor azért is fogják csinálni...sz*rd le őket, és foglalkozz a jövőddel. :)

13/L

2010. aug. 16. 12:16
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszike. Az komoly nem gondoltam hogy még vannak olyanok akik inkább járnak fius cuccokban lányként mint lányosban.:D Írok egy privit ok???:S:S:S
2010. aug. 16. 12:20
 9/17 anonim ***** válasza:
Én is teljesen így vagyok ahogy te. Én is inkább fiús ruhákat hordok, a hajamról ne is beszéljünk. Engem is utálnak az osztálytársaim, persze az én esetemben az is rontja a dolgot, hogy a szüleim is tanítanak. Nem te vagy a hibás, tanulj, és ne foglalkozz velük. Lehet, hogy más osztályokban találsz jó barátokat, akik jól is tanulnak. Ha más nem segít olvass és feledkezz a történetekbe, a képzelet és a a jó gondolatok mindig segítenek.
2010. aug. 16. 12:27
 10/17 anonim ***** válasza:
ok írhatsz
2010. aug. 16. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!