Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy ennyire...

Miért van az, hogy ennyire utálnak? Bővebben bent.

Figyelt kérdés
Az van, hogy (szinte) mindegyik osztálytársam utál, bunkónak és köcsögnek nevez. Pedig szerintem jó fej vagyok meg mondták már nekem persze nem ők. Jól tudok titkot tartani. Ha valamit elmondanak nekem biztosak lehetnek benne, hogy senki nem fogja megtudni. Okos vagyok és olvasok úgy hogy lehetne miről beszélni velem. Igaz, hogy a külsömre nem nagyon adok, mert szerintem az emberek belső tulajdonságai sokkal fontosabbak. Nekem a fiús ruhák jobban bejöttek mint a lányosak. A járásom kicsit sőt nagyon furcsa vagyis nem ugy megyek mint egy rendes ember hanem kicsit pattogosan (örököltem apám is igy járt:D). Én nem szeretem azokat a nyálas zenéket amiket ők hallgatnak hanem a kemény rockot. Ha megkérdezem mit hallgat megmondja aztán mondom hogy azt nem ismerem elkezdi akkor hallgasd meg én meg meg hogy ideje megismernem aztán én meg nem akarom az időmet pazarolni erre máris bunko vagyok. A szüleim szerint nincs velem semmi baj, mert okos vagyok(az egyik legjobb tanuló bár a helyes irás nem az erőségem)és azért irigyelnek. Most én tehetek róla hogy nem barátkoznak velem? Bocsi hogy kicsit hosszu lett.
2010. aug. 11. 20:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egy időbe engem is utált az egész osztályo annyi különbséggel, hogy én minednkivel jóban voltam pénteken, aztán hétfőre valahogy.... Megváltozott. Én egyszerűen nem foglalkoztam velük, de elmúlt szerencsére, nagyon rossz volt úgy :S
2010. aug. 16. 20:27
 12/17 anonim válasza:

Pontosan azért utálnak mert más vagy.Én is ilyen vagyok.Nem tehetsz róla.Én is rockot és metált hallgatok és az egész iskolában egyetlen egy barátom sincs.Az emberek általánosítanak,mert sajnos vannak olyan 'rockerek' akik azt hiszik,ez a stílus abból áll,hogy bunkók mindenkivel.Koncerteken barátkozok, olyanokkal akik elfogadnak.

A diszkós k*rvákkal meg ne foglalkozz,ha idegesítenek vezesd le a dühöd valamin(vagy rajtuk :P[ált. felsőben verekedtem 5ször, nem lett belőle baj,mert azt vertem akit kellett=hülye beképzelt kétszínű ostoba libákat]).Ajánlom a boxzsákot is,nekem bevált.Másik módszerem: full hangerőn nyomatom a Children of Bodomtól children of decadence-t és egyéb számokat.Ezek 'szedik' le a dühöt nagyon jól:Cradle of Filth-Scorched Earth Erotica|Ajattara-Verivalta|Tankcsapda-Minden Szinten/Baj van!/Mitől legyen?|Witchery-Reaper|Road-Aki szabad|Children of Bodom-Are you dead yet?/Bed of razorz|Prosectura-Ici pici|Akela-Rockernek születtem|Deathstars-Blitzkrieg

17/L

2010. aug. 17. 00:25
 13/17 A kérdező kommentje:
Ja a roadot meg az akelát az marhára csipem:D.
2010. aug. 17. 11:22
 14/17 anonim ***** válasza:
irj privit ha tudsz ha nem megoldjuk :).NyUGI ÉN BARÁTKOZOK VELED :) csak irj
2010. aug. 17. 11:26
 15/17 A kérdező kommentje:
Rendben tok irni:). De jó.
2010. aug. 17. 18:32
 16/17 anonim ***** válasza:
egoista g*cik..
2010. aug. 17. 22:33
 17/17 A kérdező kommentje:
:|ok:D
2010. aug. 17. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!