Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rosszul cselekedtem, én...

Rosszul cselekedtem, én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
2021. jún. 15. 06:07
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Ez most megint hárítás volt tőled, ami butaság.

És sajnos most már rosszindulat is látszik.

Ha még néhány írást váltunk, akkor már a pofon is kinéz, ahogy látom.

A pszichológus ALAPVETŐ fontosságú lenne neked, KIZÁRÓLAG ő tud segíteni.

Ha nem mész, akkor magadnak is ártasz, és a környezetednek is.

Azt nem várhatod el a világtól, hogy majd hozzád alakul (megkímél bizonyos dolgoktól), és a nődtől sem, hogy majd megvéd ezektől, vagy elnézi neked, ha gyerek akarsz maradni.

Ezen a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" módszeren pedig szerintem még gondolkozz kicsit.

2021. jún. 15. 22:38
 32/34 A kérdező kommentje:

Én már a veled való kommunikációt nem eröltetném. Magasztalod magad diplomáciai magaslatokra, mintha te volnál az atyaúristen hogy itélkezz mások felett.

Ha neme pszichológus kell, akkor neked meg lelkiismeret drága fiam/jányom. És nem érzelmileg károsult embereket baszogatni itt gyk-n

Es a továbbiakban nem vagyok kíváncsi a te szónoklataidra. Amennyiben alkatilag alkalmatlan vagy arra hogy felfogd, törlöm a kérdést, és kereshetsz magadnak mást aki fáraszthatsz Mr. Tökéletes ember.

2021. jún. 15. 23:51
 33/34 anonim ***** válasza:
63%

Mondom: most már támadsz.

Lehet, hogy üldözési mániád van.

A pszichológus létfontosságú lenne neked.

Van valami okod, hogy NE menjél el?

2021. jún. 16. 00:17
 34/34 A kérdező kommentje:
Igen van, ha elmegyek nincs kinek monológiát írogatnod, gondolkodj már, ha elmegyek kinek fogsz írogatni? Hát magányos leszel, azt te sem akarhatod.
2021. jún. 16. 05:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!