Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rosszul cselekedtem, én...

Rosszul cselekedtem, én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
2021. jún. 15. 06:07
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hülyeség volt belemenni egy ilyenbe.

Az OK, hogy köszönsz nekik, de utána mentél volna tovább minden egyéb reakció nélkül, ez lett volna a normális.

2021. jún. 15. 08:09
 12/34 A kérdező kommentje:
Igen, de ez a dolog már nem új volumenű. Én általában mindenkinek köszönök, és már éreztem azt hogy ezt rendezni kell egyszer s mindenkorra.
2021. jún. 15. 08:20
 13/34 A kérdező kommentje:
Mikor nekem esett szavakban. De minden esetre igen, megbántam.
2021. jún. 15. 12:33
 14/34 anonim ***** válasza:

Azért hagyott ott, mert nincs önuralmad, sodornak az érzéseid.

Ilyen alapon majd valamikor esetleg őt is pofon fogod vágni.

EBBEN igaza volt, a többi pedig részéről nem érdekes.

NEKED pedig tanulni érdemes ebből.

2021. jún. 15. 17:02
 15/34 A kérdező kommentje:

Önurlmam? Ohh de hogy nincs.

De ember, a gyep se lepte be a pótanyám sírját)' nem éppen esett a lejbban az hogy a szemembe mondják kendozetlenul hogy fogolt olna meg hamarabb az a rohadt kuva velem egyetemben. Számomra igen értékes és fontos ember volt.. Vannak határok amiket nem érdemes nálam atlepni. De egyébként a legyenek se tudnék ártani, de ezt mégse már..

Trollkodni meg ne itt akarj.. Számomra igen is fájdalmas pont nagyon...

2021. jún. 15. 18:46
 16/34 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok a helyesírási hibák miatt
2021. jún. 15. 18:47
 17/34 anonim ***** válasza:

Mindegy: leendő párod most ugrott.

Legközelebb azért óvatosabban.

2021. jún. 15. 19:20
 18/34 A kérdező kommentje:
És ezt miből gondolod? Tán te vagy a személyes érintett hogy ennyire osztod nekem a omni potenciát?
2021. jún. 15. 19:47
 19/34 anonim ***** válasza:

Nézd: ha még tanulni SEM vagy hajlandó az esetből, ÉS ráadásul a hibás csak más lehet nálad, VALAMINT mindent sértésnek veszel - na, ez akkor már orvosi eset, szóval el kéne nézned egy pszichológushoz.

A saját érdekedben.

2021. jún. 15. 20:12
 20/34 A kérdező kommentje:

Nem az hogy sértés ember, fogalmad van arról hogy mit írsz?

Egy halott embernek az emlékét akihez nagyon is közöm volt, sározták be.

Mi mást kellett volna ott akkor rögtön helyben csinálnom? Persze én megértem hogy az erőszak nem megoldás

Nem is az én tisztem a dolog, de ember vagyok én is, el kerekedett rajtam a düh a mondatot hallva, és ennek hatására kapott a lány egy pofont.

És mivel egy őszinte ember vagyok, aki kíváncsi volt az aznap történtekre, minden erkölcsömet kockáztatva bevallottam az igazságot, nem kerestem sehol a saját igazam.

Én csupán nem értem hogy miért nem érti meg végre valaki az én helyzetemet is.

Azt senki se nézi hogy a lány generálta magának az egészet, persze engemet élő/elhunyt hozzátartozóimat lehet a sárga földig gyalazni bármilyen következmény nélkül, nekem is van lelkem ember.. Persze hogy szarul esik ott belül)'

2021. jún. 15. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!