Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rosszul cselekedtem, én...

Rosszul cselekedtem, én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
2021. jún. 15. 06:07
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:

Tegnapi nap folyamán össze futottam az utcán exemmel és a párjával, full normálisan köszöntem rosszindulat nélkül nekik, erre meg a képembe röhögtek, ennek hatására össze szólalkoztunk míg a lány el nem ment odáig hogy a 2 hónapja covid osztályon meghalt nagynéném emlékét besározta, akit egyébként anyám helyett Anyámként szerettem.. A lehető legundorítóbb stílusban gyalázta velem együtt. Én meg indulatból pofon vágtam a lányt. Természetesen 3 éve bántalmaz szavakban a leányzó, és tegnapig soha nem volt következménye.

A haveri köröm engem tart szár embernek amiatt hogy megmertem tenni.

2021. jún. 15. 06:12
 2/34 A kérdező kommentje:
*szar
2021. jún. 15. 06:13
 3/34 A kérdező kommentje:
És van egy lány akivel ismerkedek, az is elfordult tőlem, miszerint nőket nem verünk. Egyébként nem vagyok alap esetben egy erőszakos ember, kedves, jóindulatú srác vagyok. De egyébként a fent említett lány tisztában volt vele hogy nekem ez nagyon nagyon fájó pont.
2021. jún. 15. 06:15
 4/34 anonim ***** válasza:
96%
Én is levertem volna neki egyet a helyedben, csak én egy gyomrost. Vannak határok, amiket se nő se férfi nem lépet át, halottról jót vagy semmit.
2021. jún. 15. 07:27
 5/34 A kérdező kommentje:
Mit se érek vele, rengeteg ember megutált amiatt hogy ezt megtette
2021. jún. 15. 07:38
 6/34 A kérdező kommentje:
*m
2021. jún. 15. 07:38
 7/34 A kérdező kommentje:

Merthogy miszerint egy férfi egy nőt semmilyen esetben sem pofozhat meg, ha jogos ha nem az a pofon..

Tényleg nem rám valló szokás ez, de ezt egyszerűen nem tudtam elengedni neki.. Nagyon megbántam hogy megosztottam ezt az emberekkel.

2021. jún. 15. 07:41
 8/34 anonim ***** válasza:
95%

Nőként mondom, teljesen jogos a felháborodásod. Megérdemelte a kiscsaj. Jó hogy nem még te kérsz elnézést!

Aki a szeretteimet bántja (főleg ha halottról van szó!), azt én is jól állba kaszálnám, legyen az férfi vagy nő. Bár lehet így nőként nem olyan releváns a véleményem.. Hozzáteszem távol áll tőlem az agresszió. De úgy gondolom ez az a pont, amit már nem lehet higgadtan kezelni.

2021. jún. 15. 07:53
 9/34 A kérdező kommentje:
Az az igazság, ahogy elmondtam annak a lánynak akivel ismerkedek, lehet hogy kiábrándult belőlem és soha nem lesz esélyem nála.
2021. jún. 15. 08:01
 10/34 anonim ***** válasza:
95%
Ha emiatt kiábrándult belőled, akkor nem is illett hozzád.
2021. jún. 15. 08:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!