Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Éreztetek már így? Nagyon...

Éreztetek már így? Nagyon rossz így

Figyelt kérdés

Hogy jó lenne, ha mindent elfelejtenétek és új lappal kezdődne minden?? És elmúlt ez az érzés?Mit tettetek ellene?

(mindent elfelejteni:összes emlék,érzés!)

Mert én mostanában mindig így érzek:((

2010. aug. 23. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

néha rámjön.. hogy elszaladnék valahová messze ahol senki

sem ismer.. de arra gondolj hogyha nem történtek volna meg veled ezek a dolgok, akkor más ember lennél, hiszen a tapasztalatokból épült fel a személyiséged..

2010. aug. 23. 14:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Éreztem már így.Ez ellen nem tudtam semmit sem tenni,úgy éreztem,hogy ez örökké így marad.De tudod:rossz után mindig a jó dolgok jönnek,és a jó dolgok után mindig a rosszak.És ez nekem már számtalanszor bejött.Volt,hogy a "vihar előtti csendes időszak"-ban nagyon boldog voltam,de aztán jött a "vihar",összegyűltek a "felhők"-a tennivalók- a fejem felett,és nem tudtam magammal mit kezdeni.Viszont 3-4 hét után minden felhő eltűnt,mert találtam minden problémámra valamiféle megoldást.Mert kerestem és nem adtam fel!

Szóval hidd el nekem,nem lesz mindig ez így!Nyugodj meg,elfog múlni a dolog!

Megértelek.

2010. aug. 23. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!