Éreztetek már így? Nagyon rossz így
Hogy jó lenne, ha mindent elfelejtenétek és új lappal kezdődne minden?? És elmúlt ez az érzés?Mit tettetek ellene?
(mindent elfelejteni:összes emlék,érzés!)
Mert én mostanában mindig így érzek:((
néha rámjön.. hogy elszaladnék valahová messze ahol senki
sem ismer.. de arra gondolj hogyha nem történtek volna meg veled ezek a dolgok, akkor más ember lennél, hiszen a tapasztalatokból épült fel a személyiséged..
Éreztem már így.Ez ellen nem tudtam semmit sem tenni,úgy éreztem,hogy ez örökké így marad.De tudod:rossz után mindig a jó dolgok jönnek,és a jó dolgok után mindig a rosszak.És ez nekem már számtalanszor bejött.Volt,hogy a "vihar előtti csendes időszak"-ban nagyon boldog voltam,de aztán jött a "vihar",összegyűltek a "felhők"-a tennivalók- a fejem felett,és nem tudtam magammal mit kezdeni.Viszont 3-4 hét után minden felhő eltűnt,mert találtam minden problémámra valamiféle megoldást.Mert kerestem és nem adtam fel!
Szóval hidd el nekem,nem lesz mindig ez így!Nyugodj meg,elfog múlni a dolog!
Megértelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!