Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a vagdosás oka nálatok?

Mi a vagdosás oka nálatok?

Figyelt kérdés

Én 14 évesen vagdostam magam kb 1 hónapig,napi 2-3szor, elég mély vágásokat ejtve. Nem volt rá semmi különösebb okom, csak az, hogy egy barátom sincs, de mév haverjaim se. Igazából csak azért csináltam, mert izgalmas volt, és rejtéjes. Jó volt érezni azt az önuralmat, ami ehhez kell. Aztán ráuntam és abbahagytam. Szerencsére csak a combomom felső részén vannak. Van még valaki aki ezért csinálta rajtam kívül?

16/f

2021. ápr. 15. 22:31
 1/6 anonim ***** válasza:
62%

Még jó hogy magadtól álltál le...szerintem semmilyen helyzet nincs a világon, ami megérné a vagdosást. Nekem sincsenek nagyon barátaim, legalábbis nem sokkal beszélek napi szinten de ha nekem valami bajom van, max. beleordítok egy párnába és kész. Ne csinálj ilyet...

20/F

2021. ápr. 15. 22:44
 2/6 anonim ***** válasza:
38%

Mielőtt bármit is írnék, szeretném közölni, hogy én évekkel ezelőtt, egy alkalommal 10-szer megvágtam az alkaromat, nem tudnám megmondani, hogy pontosan miért, mert be voltam baszva. Azt viszont tudom, hogy ez egy segítségkiáltás és figyelemfelhívás, semmi más oka nincs ennek.

Szeretnéd, hogy figyeljenek rád és lássák, hogy problémáid vannak. Ennyire egyszerű.

2021. ápr. 15. 22:48
 3/6 anonim ***** válasza:
17%
Lehet a fiatalok már csak ilyenek. Azért kell iskolába járni, hogy megfigyeljenek, mi lesz...
2021. ápr. 16. 01:16
 4/6 anonim ***** válasza:
28%
Én a bőr levakarást választotam. De már le szoktam rola. Most a lábkőrmön lévő száradt vért piszkálom ki mert csuful néz ki mintha rohadna.
2021. ápr. 16. 11:15
 5/6 anonim válasza:
Én azért csináltam, mert gyűlöltem azt az embert, aki vagyok, kívülről és belülről egyaránt. Egy úgynevezett maszkban élem az életem, hogy legyenek társas kapcsolataim, de iszonyatosan fárasztó egy idő után, hogy kb 2 ember láthatja csak a valódi személyiségem, és ők is sokkal jobban elvannak nélkülem. Folyamatos nyomás volt (és van is) a lelkemben, nem figyelemfelkeltésből csináltam, amikor szóltam, az kétségbeesésből történt és már megbántam, pedig mások szerint az volt a helyes döntés.
2021. ápr. 19. 08:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Én azért csinálom mert úgy érzem bunhodnom kell, szenvednem. Nem gondolok arra, hogy csúnya lesz, hogy látják, nekem az a fontos hogy szenvedjek és fajjon mert gyűlölöm magam. Utána nem győzöm elrejteni, általában befaslizom vagy hosszú ujjú ruhát húzok.
2021. máj. 21. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!