Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lehet az oka annak hogy...

Mi lehet az oka annak hogy szeretem vagdosni magam?

Figyelt kérdés
Eleinte segített a falcolás elnyomni a lelki fájdalmaim. Évek óta csinálom, és már nem csak a fájdalom elnyomásáért, hanem mert jó érzéssel tölt el, hogy bánthatom magam. Gyűlölöm magam. Főleg a testemet. Szorongok, sokszor azért nem megyek iskolába mert nem akarok az emberek közé menni ezzel az undorító testtel. Ma este szétvagdostam a hasam, a bordáim, meg a combomat. Néha elgondolkodok azon, milyen lenne ha a nyakamat is megvágnám vagy az arcomat. Néha olyan érzésem van, mintha nem egyedűl laknák ebben a testben és más akarna irányítani.. Olyankor kicsit olyan, mintha megőrűltem volna, néha olyan mintha nrm is én vagydosnám saját magam. Mindenesetre szeretek magamban kárt tenni és baromi jó ha fáj, viszont kezdek kissé megijedni magamtól. Ezért írtam ide. Ez az egész mitől lehet?

2018. jan. 5. 01:58
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Nem tudom, de nagyon kérlek, zárasd magad diliházba. Ijesztő, hogy ilyen alakok bármikor szembejöhetnek az utcán.
2018. jan. 5. 02:04
 2/6 anonim ***** válasza:
27%
Milyen gyerekkorod volt?
2018. jan. 5. 03:22
 3/6 anonim ***** válasza:
36%
Kissé sódista hajlamú vagy :)
2018. jan. 5. 19:04
 4/6 anonim ***** válasza:
32%

#1 Rohadj meg!

Kérdező,azért csinálod,mert megfelelési kényszered van. Az vagdossa magát csak,meg ilyenek,aki meg akar felelni a környezetének és aggódik,ki mit gondol róla.

Felejtsd el! Nem éri meg a megfelelési kényszerbe belebolondulni!

2018. jan. 6. 00:19
 5/6 Akema válasza:
100%
Lehet hogy mazohista vagy,csak a fajdalmat szereted vagy a vert latvanyat is?
2018. jan. 17. 18:02
 6/6 anonim válasza:
Hát amikor èn bántotam magam akkor az azèrt volt mert jó èrzès volt èn csak felületit csináltam ès ahogyan csipet egy kicsit el szált minden fájdalom
aug. 26. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!