Ha szeretem vagdosni az ereimet, a karomat, borotvapengével, az mit jelent? Mit jelenthet?
Eddig 4-szer vágtam fel magam,a szívfájdalom miatt,de ez megszűnt.
És arra gondoltam,milyen jó lenne mondjuk minden nap felvágni magam...vannak gondjaim,amiket nem tudok megoldani úgy érzem,lehet hogy így kérek segítséget valahol,talán tudatalatt?
1-es,köszi,sokat segítettél.xD
2-es,gondolkodtam rajta,hogy a mentális egészséghez írjam,vagy ehhez.Nem tudtam akkor eldönteni,de így utólag átgondolva oda jobban illett volna,bocs.
Komolyan mondom,dögöljek meg ha azért írtam ki hogy szidjanak.:D
Az mondjuk igaz hogy unatkozom,de ha már unatkozom,hátha érdekes infókat tudok meg arról hogy mire vezethető ez vissza.
Önagresszió.
A másokkal szemben érzett elfojtott düh, csalódottság, vagy a megoldatlan problémák miatti elkeseredettség vezethet ide és nyilvánulhat meg így. Ezen kívül még rengeteg oka lehet. Legtöbbször serdülő vagy fiatal felnőtt korban figyelhető meg, ezek amúgy is a zavarodottság és a lázadás időszakai, persze ez nyilván egy súlyosabb formája.
Feltétlenül keress fel szakembert, mert fel kell tárni ennek az okát. Egyébként kereshetnél valami kevésbé látványos levezetést is, pl. küzdősport, az társadalmilag elfogadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!