Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Céltalan, önmarcangoló fiatalo...

Céltalan, önmarcangoló fiatalok, ez célt adhatna nektek?

Figyelt kérdés

[link]

Ha idehaza is lenne lehetőség arra, hogy vagdosás, drog, rossz családi háttér és alja melók helyett, befogadna sereg, te bemennél?

Lenne gy közösség ahol elfogadnak, ahol egy csapat tagja lehetsz, ahol van jövőd, ami után észrevesznek a lányok, ahol nem bánthat az agresszív szülő.

2019. jan. 4. 14:16
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Kicsit bele olvastam. Ha menni kéne szíriába gyilkolni mennék, feltétel nélkül. Viszont nem szeretem a tömeget, ott pedig sokan vannak.. Amilyen lányok pedig jönnének felfigyelnének egy "katonára" azok nem olyan fajta lányok akiket én keresek. Családom meg nincs aki agresszív lenne :D

De azért ha járna oda egy depis rám hasonlító lány, akkor elmennék :C De csak ha magyar és nem tiniribi :)

2019. jan. 4. 19:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért ez a társadalmi probléma (bár nem értem, miért probléma az, hogy valaki játszik számítógépen - ilyen erővel aki sakkozik vagy rajzol, az is defektes állat...) kicsit komolyabb annál, semmint egy ilyen alázó toborzó kampány meg tudná oldani. Ezt én elég cinikus lépésnek tartom, és ha van eszük a "debileknek", akkor beintenek a brit államnak. A 21. század problémáit nem 18. századi módszerekkel kéne megoldani.

Magamból kiindulva, én például szívesen mentem volna katonának (francia idegenlégión gondolkodtam), de már az orvosi alkalmasságin kiszórtak volna.

2019. jan. 5. 10:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem hasznos lenne,nekem legalább is nagyon jót tett a katonaság.Az elsőnek szolnék,hogy én is utálom a tömeget,de a katonaság picit más,nem lehet összehasonlítani a bajtársakat a villamoson nyomorgó tömeggel.Mondjuk hátránya is lenne,mivel alapkiképzésen éles lőfegyvert is adnak a kezedbe,akiből addig nem sikerült kiölni a depressziós szuicid hajlamot,annak nem biztos,hogy jó ötlet lenne fegyvert adni a kezébe.De a törékény lelkűeknek stb-nek lehet még is jót tenne,adna egy fajta önbizalmat az biztos :)
2019. jan. 5. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!