A mai fiatalok része azért céltalan mert nincs aki segítené elindítani az életüket?
Őszínte leszek,én is kb 24éves koromig céltalan voltam,nem voltam igazán boldog se a munkában se semmi másban,viszont éjjel nappal buliztam .
A nagy változást egy szerelemnek köszönhettem ami egy picit megváltoztatott engem,ez nem egy első szerelem volt(pedig az első szerelmemmel jöttem össze).A lényeg hogy minden összejött.(kivéve a nő).
A lényeg hogy 24 évesen sikerült letennem egy szakmát amiben szívesen dolgozok,és szeretem is csinálni,azótan nagyon sokat fejlődtem mert ezt a szakmát jól kitanultam,jó is vagyok benne és már eljutottam egy olyan szintre hogy már számomra nincs megvalósíthatatlan.Most jelenleg nem ebben a szakmában dolgozom ,de sok maszek melót vállalok és csinálok nagyon sok mindent munka mellett.Ami a lényeg amióta megtaláltam azt a szakmát amiben szívesen dolgozok azóta,minden másban is kítűnően dolgozom,már nem szerencsétlenkedem semmiben sem már egyáltalán nem félek attól ha rossz napom van akkor elcseszek valamit.
A lényeg,egy jótanács:
Ha van olyan ami érdekel akkor menj el abban az irányban és légy benne a legjobb mert ez kifizetődő és boldoggá is tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!