Egy céltalan ember miért éljen?
20 éves vagyok és boldogtalan. Semmi célom nincs, nem szeretek semmit, nem vagyok tehetséges semmiben. Üresnek érzem magam, most már jó ideje. Az egyetem még inkább rátesz egy lapáttal, mert egyszerűen unom, gyűlölöm. A szüleim választották , mert nem voltam képes eldönteni érettségi után mégis mit kezdjek magammal. Beakarom fejezni, de mit csináljak? Hova menjek ? Mit tanuljak?
Már naponta megfordul az öngyilkosság gondolata a fejemben. Mindig is elveszett voltam, de talán most a legrosszabb. Csak úgy vagyok a nagy világban...
Ez nem élet, ez vmi kínszenvedés a részemről.
Tedd magad hasznossá!
Segíts a szüleidnek bármiben amiben tudsz. Nem ciki ha abban segítesz anyukádnak ha elmosogatsz,elpakolsz ebéd után. Vagy segítesz takarítani.
Haszontalannak érzed magad? Pont ezért! Csak fekszel otthon és sajnáltatod magad és kitalálod,hogy szar,nem jó,nem akarok stb.
Éhezel,Nélkülözöl? Mert szerintem meg nem!
Most nem így fogod fel,de sokan örülnének ha egyetemre tudnának járni te meg nyafogsz,hogy gyűlölöd. Hagyd ott és rakj le egy szakmunkás suliban egy szakmát! De fogadok,hogy az sem tetszene!
Öngyilkos akarsz lenni? Hát hajrá,tedd meg!
Sok hasonló korú mint te naponta küzd az életéért! Itt értem a betegséget,szegénységet te meg nyafogsz!
Fejezd be az egyetemet,menj ki az utcára csövezni,éhezzél,fázzál,nélkülözzél! Na ott magadba fordulnál abban biztos lehetsz!
Úgyhogy ne nyafogj itt mert semmi okod nincsen rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!