Borzasztó ember vagyok ha túlnőttem anyámon, és a hülyeségeket amik belőle áradnak a céltalan semmitmondó dolgokat nem tudom épp ésszel lereagálni, és esetleg már némiféle düh is keletkezik bennem, irányába?
Ha 12-18 korú vagy, akkor ez egy kamaszkori sajátosság...
Ha nem, akkor igen.:)
En borzasztonak erzem magam emiatt, de 22 ev utan mar nem tudok elmenni neman a hulyesegei mellett.
Kepes vagyok nyilvanosan befejezni a mondatait - amit csak ugy odalok masoknak es en nem tartom illendonek.
Pl. konyvesbolt. belepunk, koszonunk mindketten.
az elado megkerdezi hogy miben segithet.
Anyu meg: A Bokor-fele Apolastan.
En: tankonyvet keresnem...
Ne dobjuk mar ezt igy oda... :(
Vagy a cuccai. Allandoan koltozik. Osszeveszik a bafatjaval akkor hazajon. most ott alszik de a cuccai minket folytanak meg ebben a kicsi hazban. Mar veszekszem vele hogy tuntesse el a borondoket. Mibe telne levinni a garazsba amikor jon erte a pasija? Ossze van csomagolva?
En pakolgattam ossze-vissza mindent, mert alig lehetett rendesen kozlekedni a hazban ugy bedobalt ide mindent...
Nekem meg jonne a baratom... nah de igy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!