Leximexike kérdése:
Ez depresszió vagy mi lehet? Többi lent
Figyelt kérdés
Mostanában ha csak lesek ki a fejemből akkor is képes vagyok elsírni magam. Vidámabb zenékhez nincs kedvem csak az ilyen szomorúakhoz. Lassan 3 éve nem tudok lemondani a vagdosásról, öngyilkos gondolataim vannak és mindig belegondolok mi lenne ha megtenném. Mi lenne a barátaimmal a családommal. Valami ötlet?2019. jan. 19. 18:26
1/3 Szentjánosbogár738 válasza:
Soha ne minősítsd magad fogalmak vagy betegségek nevén, mert komolyan veszed és azzá leszel. Valami rossz dolog ért vagy van valami okod?
3/3 anonim válasza:
Hány éves vagy? Gondolom a fejed lágya már benőtt ha 3 éve csinálod... :( Igen depresszió ez tuti, ha van kedved beszélni róla akkor írj egy privátot, én szívesen meghallgatom. Egy ideje nekem sikerült leszokni róla :)
Hidd el nem érdemled meg. Ha van családod és barátok akkor már megéri élni. nekem egyik sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!