Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti is szoktatok hasonlót...

Ti is szoktatok hasonlót érezni néha? (többi lent)

Figyelt kérdés

Minden évben így az ünnepek közeledtével egy ilyen borongós, kicsit magamba fordulós érzés fog el mindig, pedig nincs rossz életem. Most itt nem az anyagiakra gondolok, hanem arra, hogy jó a kapcsolatom a szüleimmel, boldog vagyok a párommal és olyan munkám van, amit szeretek, de mégis néha előjönnek ezek a negatív érzések. Miért lehet ez? Veletek is előfordult már ilyen?

26F

2018. dec. 2. 01:57
 1/3 anonim válasza:

Eddig azt hittem, csak nekem van ez, de kicsit megnyugtató, hogy nem. Igen, Én is ilyet érzek mióta bejött ez a moslék idő. Állandóan sajog a szívem, nyomást érzek a lelkemen, egy megmagyarázhatatlan szomorúság, aggodalom és egy levakarhatatlan nyomást érzek magamon. Nem tudom miért. Egy lány szerelmes belém, elhívott Szilveszterezni, emiatt örülnöm kéne, ehelyett nem tudom, mit tegyek, semmi kedvem emberek közé menni.

Sikeres vagyok a munkámban, a tanulásban, az emberi kapcsolataimban is. Semmiféle okom nem lenne a szomorkodásra és erre a depresszív életérzésre. Nem tudom mi van velem. Ja és folyton álmos vagyok meg aludhatnékom van. Alszom is.

18/f

2018. dec. 2. 04:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Létezik olyan h őszi depresszió, keressetek rá googlen
2018. dec. 2. 05:48
 3/3 anonim válasza:

Szia! Sajnos igen...nagyon hangulatembernek tartom magam.

Mostansag viszont egy eddig ismeretlen érzés tört elő bennem.Még sosem éreztem ilyet.Talán az ünnepi készülődés lehet az oka, amitől tartok mert találkozóm lesz egy sráccal, akivel konkrétan egyszer sem találkoztam.

De nem kéne félnem hiszen csak barát, de mégis azt érzem, hogy valami merészet csinálnék ha elmennék Szilveszterkor Pestre,ráadásul egyedül, és anya engedélye nélkül.

De az időjárás is nagyon zavaró.Hamar megérzem az idő változását.Frontérzékeny vagyok, és nagyon sokat alszok mostanában, fura álmok is gyötörnek.

19/L

2018. dec. 10. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!