Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért én érzem magam rosszul?

Miért én érzem magam rosszul?

Figyelt kérdés
Amikor a munkahelyemen dolgozok, akkor általában hamarabb bent vagyok, és még találkozok a takarítónőkkel, látom hogy dolgoznak, stb. Miért én érzem rosszul magam, hogy ők 'csak' takarítanak?? Nem is tudom, nem nézem le ezt a munkát, mert ezt is meg kell csinálni valakinek, és ezért is kapnak fizetést, nekik ez a dolguk, feladatuk, mégis én érzem rosszul magam, amikor én pl csak leülök a gép elé, ők meg ott takarítanak körülöttem... Mintha ... nem is tudom, TÉNYLEG nem nézem le őket, meg jól el tudok velük beszélgetni, nincs velük semmi bajom, de olyan kényelmetlenül érzem magam amikor takarítanak körülöttem.... mi ez, és miért érzem magam rosszul miattuk? :S
2010. aug. 20. 13:40
 1/2 anonim ***** válasza:
51%
mert útban vagy valszleg
2010. aug. 20. 15:07
 2/2 margoz ***** válasza:
Benne van a kérdésben a válaszod,igen is nem érted hogy miért csak takaritanak?miért nem léptek feljebb?félsz hogy kisugárzik ez,és kinosan ügyelsz hogy beszélgetés közben is nehogy ugy gondolják Te lenézed öket.Görcsölsz ezen és azért érzed magad rosszul.Ha beszélgetsz velük,kérdezd meg nyugodtan hogy mit szerettek volna annak idején csinálni,és miért nem csinálták? ez olyan kérdés amit bárkinek fel lehet tenni,nincs benne sértő.Szerintem a válaszok után meg fogsz nyugodni.
2010. aug. 21. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!