Akárhányszor problémám támad, rossz a kedvem az evéshez fordulok..nem tudom mit kellene tennem? Többi lent
Általában ha valami baj történik velem mindig megyek és úgy érzem, hogy nekem ennem kel, sajnos ez már odáig fajult, hogy elértem a 120kg-os testsúlyt, szeretnék változtatni rajta , sokszor futottam már neki, de nem sikerült valami mindig vissza lökött. Azt a tanácsot kaptam páromtól, hogy keressek valami dolgot ami azt a hatást keltheti bennem amitől lenyugszok amikor valami problémám van. Beszéltünk az E-cigarettáról amikor csak a vízgőzt szívja be az ember , és akkor lenne esetleg egy finom epres íz a számban és a gőz kifújása által kicsit lenyugodnék ( mert nem cigarettáztam életemben soha, nem is szeretnék és undorodom már a szagától is , nikotin függő pedig nem szeretnék lenni) Előre is köszönöm az építő jellegen alapuló segítő válaszokat! <3 19/L
Esetleg valakinek lenne más jó ötlete ami segíthet a problémámon?
(A kategória azért önismeret mert nem fogyókúrás tanácsokat kértem hanem segítséget egyfajta függőség csillapítására !)
Nem, de a súlyod igen. És ha nem üres a hasad, akkor kevesebb kaja fér bele.
Van egy párod, mi kell még?
Miért vagy szomorú?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!