Ha nem szeretem a melegeket, utálom, attól még miért neveznek nácinak, és jobbikosnak? A cigányokkal jól kijövők, rengeteg cigány haverom van.
Utálom a melegek viselkedését, nem magukat a meleg embereket, mert leszarom, mit csinálnak magánszférájukban, de ha belekeverik a közszférába és a mindennapokba, ha az utcára vagy más közösség körébe viszik, és ott nyilvánítják ki a szexuális hovatartozásukat, azt rühellem és büntetném ezért őket!
Mindezek miatt, miért lennék jobboldali? Nem vagyok jobboldali, se baloldali. Ennyi erővel kommunistának is hívhatnának! Kommunista sem vagyok! Ilyen hülyék az emberek, nekik csak Nácik meg kommunisták vannak?
Nevetséges!
23F
Köszönöm, hogy leírtad, erről nem tudtam. Bár elég gusztustalannak találom. És erkölcstelennek.
#6-os Akkor ez mi ha nem provokáció: [link]
Mégis kit érdekel ez a két majom? Lehet írogatni majd hogy nem kell néznem stb. De amikor fel megyek a youtobra, és minden videó alatt előjön ez a két idióta akkor miről is beszélünk? Hát álljon már meg a nászmenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!