Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha nem szeretem a melegeket,...

Ha nem szeretem a melegeket, utálom, attól még miért neveznek nácinak, és jobbikosnak? A cigányokkal jól kijövők, rengeteg cigány haverom van.

Figyelt kérdés

Utálom a melegek viselkedését, nem magukat a meleg embereket, mert leszarom, mit csinálnak magánszférájukban, de ha belekeverik a közszférába és a mindennapokba, ha az utcára vagy más közösség körébe viszik, és ott nyilvánítják ki a szexuális hovatartozásukat, azt rühellem és büntetném ezért őket!

Mindezek miatt, miért lennék jobboldali? Nem vagyok jobboldali, se baloldali. Ennyi erővel kommunistának is hívhatnának! Kommunista sem vagyok! Ilyen hülyék az emberek, nekik csak Nácik meg kommunisták vannak?

Nevetséges!

23F

2020. nov. 26. 15:13
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
#10 Én is erre akartam kilyukadni, csak betámadtak hogy rasszista vagyok. Mitől lenne ez rasszizmus?
2020. nov. 27. 17:42
 12/25 anonim ***** válasza:
13%
Ez nem rasszizmus, hanem normális értékrend. De amúgy ne érdekeljen mit mondanak Rólad. Legyél büszke erre, és ne hallgass el!
2020. nov. 27. 17:48
 13/25 anonim ***** válasza:
65%
Egyes válaszolóknak (a kérdezőnek is) érdemes lenne pszichoterápiába elmenni, hogy felderítsék ezt a mélyről jövő haragot, ellenállást, illetve foglalkozást olyan dolgokkal, melyek nekik nem szimpatikusak. Higgyétek el, nektek jobban fáj ítélkezni, mint azoknak, akik felett ítélkeztek, az ilyen lelki korlátok mindig mélyről jönnek, és sok sebet ejthetnek a későbbiekben. Ezt most nem viccnek, meg kioktatásnak szántam, hanem komolyan úgy gondolom, hogy segítene rajtatok egy pszichológus. Én is ugyanilyen kis hisztis méregzsák voltam, amíg rá nem jöttem, hogy senkit nem utáltam, csak magamat tudat alatt. Gyanítom, veletek is ez van.
2020. nov. 27. 18:20
 14/25 A kérdező kommentje:
#13 ostoba vagy.
2020. nov. 27. 19:16
 15/25 anonim ***** válasza:
16%

Itt a nem csak rólunk van szó, hanem a gyermekeinkről is. Felőlem buzuljon, ha annyi esze van, de ne írja mesekönyvbe, ne mutatkozzon TV-ben, ne a tömegközlekedésen smároljon a pofámtól néhány centire, hanem otthon, ahol senkit sem zavar.

Ha már pszichológus, akkor inkább a nemi identitászavarral kellene pszichológushoz, vagy valami hasonlóhoz menni, nem annak, aki kimondja, hogy ez nem normális, és ne csináljunk belőle politikát.

2020. nov. 27. 21:41
 16/25 anonim ***** válasza:
77%
Ez tényleg nem rasszizmus kérdező. A nácizás inkább jogos, hiszen ugyanabba a narratívába esik bele ez a 'a normális ember heteroszexuális', mint hogy az ember színe a fehér. Hitler vonatára meg a zsidók és cigányok mellett a melegek is kaptak ingyen jegyet, és ugyanolyan megkülönböztető jegyeket kellett magukon hordani, mint a zsidóknak. Az általad felvázolt "kezelni" és "büntetni kellene őket" ugyanaz a szlogen egy mai békés köntösben, mint 70 éve azt mondani, hogy irtani kell őket.
2020. nov. 28. 09:29
 17/25 anonim ***** válasza:
63%
Te vagy az ostoba. És sötét. Nevetni se lehet az ilyeneken mint te, mert ez már siralmas
2020. nov. 29. 14:43
 18/25 anonim ***** válasza:
19%

Enyhén homofób vagy, de ezzel nincsen olyan óriási baj, jogod lehet hozzá.

Ez semmi ahhoz képest amit egy átlag facebook posztban lehet olvasni...

13-asnak részben igaza van, de nem kell ennyire komolyan venni ezeket a dolgokat, meg úgy alapjáraton az LMBTQ vs homo-transz stb fób embereket.

Kérdem én ha téged ha nem érint (nincs barát családtag stb aki ilyen) akkor minek foglalkozol ezzel az egész témával ?

Időpocsékolás.

Kérdésre válaszolva: valószínű azért neveznek ná.cinak és jobboldalinak mert azon a "féltekén" is szokás gyűlölködni kicsit, ezért összemossák az egészet.

Nem vagy ná.ci és jobbikos sem 😂

2020. dec. 3. 22:47
 19/25 anonim válasza:
0%

Kérdező, én megértelek. Én sem nagyon bírom ezt az egész meleg, leszbi dolgot. Számomra is igen furcsa, hogy két azonos nemű szerelembe essen. Anno, amikor 7 éves voltam, valami filmben láttam 2 lányt csókolózni. Ott helyben bőgtem el magam. Valamiért nagyon rossz érzésem volt.

Ha megvannak maguknak, nem bánom, de amikor már ki mennek tüntetni, az enyhén felháborító. Most meg ne haragudjatok, de nem kötelező szeretnem őket. Nem gyűlölöm azt a társadalmat, csak egyszerűen nem szeretem. Nekem ez természetellenes. Ami ezer éve bevált, az csak is jó lehet, ne akarjuk megváltoztatni.

Azt a réteget ki nem állhatom, akik a heterokat nevezik furának, meg rendellenesnek. Már bocsánat, de nem ők tudnak gyereket szülni.

Azért, amiért nem szereti valaki ezt a réteget, nem kell pszichológushoz küldeni. Attól még tök rendben van. Ha Te nem szereted a szomszéd Sanyit, ugyanúgy senki sem küld el pszichológushoz.

Büntetni nem büntetném, azzal mindenkinek ártanánk. A házasságot viszont nem igazán engedném. A házasság egy komoly dolog, a melegeknek nincs sok közük ehhez. Úgy értem, ezt az egyház alakította több ezer évvel ezelőtt. Akkor is nő és férfi részére szólt a szertartás. Ha ennyire össze akarják kötni az életüket, akkor alapítsanak valami "pride vallást".

Tudom, sokan be fognak támadni, de nem igazán érdekel. Ha nagyon fokozni akarom: a cigányokat sem igazán szeretem. Lehet rasszistázni.

Az sem tetszik, hogy nekünk, fehéreknek tiltják a feketézést, a cigányozást és a többit. Bezzeg egy cigány leparasztozza a magyart, a néger meg fehérseggüeknek hív minket, a zsidók meg egyenesen tönkrevágják a világunkat. Értem itt a háborúkat. A legtöbbet ők kreálták/kreálják.

Írd be a Google keresőbe:

"Happy black woman"

"Happy asian woman"

"Happy white woman"

A különbség: az első kettőnél azt dob ki, amire rákerestél, viszont a haramdiknál a fehér nők mellett ott egy színesbőrű is. Milyen érdekes, nem? Pedig "white woman"-t írtam, nem "white and black woman"-t. Kik szorulnak háttérbe?

Ui.: az ázsiai népeket szeretem. Ők teljesen rendben vannak NÁLAM.

2021. febr. 19. 17:19
 20/25 bárándi válasza:
53%
#19. Az ókori görög és római társadalomban, az európai civilizációk "melegágyaiban" teljesen elfogadott, úgymond "bevált" dolog volt a homoszexualitás. Sőt a fiatal római katonának ha az elit szakaszhoz akart tartozni kötelező volt az orális aktus a 4 legnagyobb méretű katonával és le is kellett nyelnie az anyagot! Ha nem nyelte le, vagy nem végzett mind a néggyel az előírt idő alatt (kb: 20 perc) akkor az életével fizetett érte!
2021. febr. 20. 06:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!