Ha nem szeretem a melegeket, utálom, attól még miért
neveznek nácinak, és jobbikosnak? A cigányokkal jól
kijövők, rengeteg cigány haverom van.
Figyelt kérdés
Utálom a melegek viselkedését, nem magukat a meleg embereket, mert leszarom, mit csinálnak magánszférájukban, de ha belekeverik a közszférába és a mindennapokba, ha az utcára vagy más közösség körébe viszik, és ott nyilvánítják ki a szexuális hovatartozásukat, azt rühellem és büntetném ezért őket!
Mindezek miatt, miért lennék jobboldali? Nem vagyok jobboldali, se baloldali. Ennyi erővel kommunistának is hívhatnának! Kommunista sem vagyok! Ilyen hülyék az emberek, nekik csak Nácik meg kommunisták vannak?
Ha a szexualitás magánügy és a négy fal közé tartozik, akkor miért kell a tömegközlekedési eszközön azt hallgatni egész úton, ahogy egy hetero pár cuppog és intenzíven nyálat cserél, vagy épp az önmérsékletük utolsó szála van a szakadás szélén, hogy ott helyben ne közösüljenek a romantika nagy hevében? Ugyanolyan undorító és nem kellene a gyerekeknek látnia, de téged természetesen a melegek zavarnak. A leírás alapján az is, ha valakin szivárványszínű ruházat van, hiszen az nagyon megbotránkoztat téged, és ezért büntetést érdemelnek.
Gondolom azért náciznak meg szélsőjobboldaliznak, mert kifejezetten arra az oldalra jellemzően a korlátolt és beszűkült gondolkodás és gyűlölködés, és így általánosítanak.
2020. nov. 26. 15:29
3/25 anonim válasza:
A politikai hovatartozásod megfejtése nélkül mondom, te szimplán egy primitív szar vagy. Én az ilyen idegbeteg gyülölködő gyökereket büntetném minden ilyen netes hiszti után. Most erre a kérdésedre milyen választ vársz? Bólogassunk rá, hogy te normális és jó ember vagy, mert a szexuális orientáció alapján büntetnél embereket és nyíltan ki is jelented hogy rühelled őket?
2020. nov. 26. 15:30
4/25 A kérdező kommentje:
#2 Igazad van abban hogy azt is tehetnék a négy fal között hogy egy fiú és egy lány csókoloznak stb. De valahogy ez az elfogadott a társadalomba. Ez is okozhat megbotránkozást egyes emberekbe, de a társadalom mégis elfogadja ezt a felálást. Azonban ha két férfi, vagy két nő (vagy) transznemű ember nyiltan csinálja, az egy provokáció a társadalom számára (feszültséghez vezet) lehet rasszistának kiáltani, de nem vagyok az. Senki nem kiváncsi rájuk, kicsit úgyérzem, hogy szándékosan provokálják a heterokat, direkt feszültséget akarnak (megjegyzem hogy ők ezt élvezik) könyörgöm, nem szólók bele hogy ki, mit, hogyan, csinál! DE! Tegyék ezt a négyfal közé! Senki nem kiváncsi az ő szexuális életükhöz. Miért nem lehet ezt tudomásul venni? Miért kell feszültséget generálni szándékosan? Gondolok itt a látens melegekre, meg a többi melegekre. Szégyen hogy hova sülyedt a Magyar társadalom!
2020. nov. 26. 15:44
5/25 anonim válasza:
Elnézést uram, de maga ön?
2020. nov. 26. 15:48
6/25 anonim válasza:
Még is kit provokál vele hogy az a két lány, vagy két férfi szereti egymást és olyanok amilyenek? Max az ilyen élettelen lúzereket mint te.
2020. nov. 26. 16:02
7/25 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert neked könnyebb lenne félrenézni és valóban leszarni, mint nekik folyton bújkálni.
2020. nov. 26. 21:07
8/25 anonim válasza:
Még az a szerencse hogy leléptem abból a nyomorult Magyarországról!!!
Ilyen undorító homofób emberek között élni borzalmas 😂
Kb 100 évvel legalább le vagytok maradva felfogás szempontjából 🤣
Szánalmasak az ilyen emberek, de kívánom hogy az ilyen embernek meleg gyermeke szülessen... ha eldobja ezért magától akkor emberileg egy nagy nulla és majd elszámol a saját lelkiismeretével 😜
2020. nov. 27. 02:22
9/25 bárándi válasza:
Kérdező! És miért gondolod azt hogy egy kézenfogva sétáló (ölelkező, csókolózó) meleg pár szándékosan prvokálja a heterókat, direkt feszültséget akarnak kelteni? Hidd el hogy ők ezt egyáltalán nem provokáció célzattal csinálják! Az a provokáció ha valaki mocsárjáró szandálban, neccharisnyában, dresszben, kétkiló vakolattal magán, félméteres műszempillával hupikék hajjal sétálgatna az Andrássin, vagy a Nagykörúton.
2020. nov. 27. 05:05
10/25 anonim válasza:
Kérdezőnek igaza van! Undorítóak és visszataszítóak a melegek és a leszbik is, meg az összes LBMTnemtommi. Aki meg normálisnak tartja a homoszexualitást, az nézzen mélyen magába, és gondolkodjon el az értékrendjén! De ha már meleg meg leszbi, akkor legalább ne a tömött villamoson 10 centire tőlem élje a kapcsolatát, hanem otthon!! Értem én, hogy mindig van lejjebb, de köszönöm szépen, nem vagyok rá kíváncsi!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!