Nem lehet semmit se csinálni ezekkel a cigányokkal?
Végleg elegem lett belőlük. Beszívva, józanul, kötekednek, ma este is sétálgatok az utcán belém áll 3 fős cigány horda, bevállaz, felléptem ellenük elég
erősen, odaszóltam neki, hogy "Mi a f.. van veled nem látsz a szemedtől" Látták, hogy nem félek tőlük, egyiktől sem félek, nem vagyok gyáva alak, de kezdek beleunni, hogy ezek így viselkednek, legközelebb nem hagyom ennyiben, ilyenkor hol van az a "Két hét alatt rendet teszünk az országban" ha megütök 1 cigányt a rendőr engem visz el, vagy esetleg kést rántanak és megszúrkálnak
Üdv Borsod megyéből
Hát igen, ettől rosszabb "közbiztonság", és "jogos önvédelem" az utcán már nem is lehetne.
Én is borsodi vagyok, sok gond van velük. Azt vettem észre, hogy mifelénk inkább a 8-12 évesek szólogatnak be nekem (16 vagyok), csak úgy ok nélkül az utcán, de előfordult már velem egyidőssel is, általában (szerencsére) sikerül leráznom őket.
Viszont történt már olyan velem, hogy amint jöttem haza a buszmegállóból hazafelé, egy sokkölykös fiatal anyát egy barátnőjével (anyja?) kielőztem, aztán kaviccsal dobáltak. Az egyik még mondja közben a gyereknek, hogy "menjél dobáld má' meg!" Eközben 20 méterre voltam előttük, tisztán hallottam. Nem szóltam semmit, hátra sem fordultam, csak mentem előre, mint ha ott sem lennének. Amikor hazaértem, csak úgy meglepetésből kiengedtem rájuk a német juhászunkat (eleve ugatott akkor), sikítva elfutott mind :D
Legközelebb másnap találkoztam velük, akkor már egy "biztonsági kancigánnyal" ment hazafelé a csaj. Az már kicsit bonyolultabb helyzet volt, szerencsére a buszmegállótól 400 méterre van a házunk, és elkerülő útvonalon megyek mostanában. (500 méter)
Ezzel az egész közbiztonságosdis dologgal csak annyi gond van, hogy ha kiment volna a kutyánk a kapun / ha visszafordulva beütöttem volna a csajnak / ha visszadobáltam volna, akkor valószínűleg lett volna folytatása a történetnek.
Sajnos nem tudunk tenni semmit, ez van, legalább fél évig még el kell tűrnünk. Hogy mi lesz utána... én még nem szavazhatok, de ha lehetne, mindenképp a Jobbikra tenném az X-szet.
[OFF] Ezt még meg kell jegyeznem: Tegyük fel, hogy a Jobbik nyer jövőre... egy héttel a választás után MÉG nem a csendőrök fognak az utcáinkon járkálni!
Ja, és még egy fontos dolog, most véletlenül kihagytam, TISZTELET A KIVÉTELNEK! NEM vagyok rasszista!
Nem irtanám ki az összes cigányt! Csak úgy a 95 %-ukat ;)
Tök mindegy, hogy ki van hatalmon, semmit nem fognak tenni ellenük, mert azonnal elővenné őket az ombudsman meg az unió meg a tökömtuggya, hogy hazaáruló rassziszta náci stb.
Önmagadat kell megvédeni és a többieket biztatni, hogy nem szabad félni tőlük.
Üdv Borsodból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!