Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? Már nagyon...

Mit csináljak? Már nagyon idegesít. :/

Figyelt kérdés
mit csináljak? már nagyon idegesít.. lassan suli.. :/ hát eggyátalán nem várom.. utálom a sulit az osztályomat.. folyton csúfolnak. :/ a súlyom miatt illetve.. csak 2-3 lány de ha ők elekezdik akor persze jönnek a többiek is.. tavaly is feleltem töriből.. az eggyik lány P. beszólt.. hát persze neki köszönhetően mindent elfelejtettem ideges lettem legszivesebben kirohantam volna és végül egyest kaptam..és persze ott rögtön legszivesebben el sírtam volna maga.. és ez már volt így párszor.. szóval mit csináljak? tudom hogy nem kell velük foglalkozni de akkor is nagyon zavar.. másik suliba akartam volna menni mondtam is anyáéknak de nem érdekli őket..most vagyok 2-os (gimi) még 3év.. nem írom ki.. barátam hát vannak de csak olyanok akikkel néha úgy elvagyok de velük se járok sehova meg amúgy se.. köszönhetően annak az 2-3 lánynak akik miatt már semmi önbizalmam sincs.. nagyon unom. :/
2010. aug. 8. 22:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Az én osztályomba is ez van...:S De csak 1. És az a volt legjobb barátnőm!

Tényleg beszélj a szüleiddel! NAGYON FONTOS LENNE

2010. aug. 9. 21:42
 22/31 anonim ***** válasza:

Határozott, spontán beszólások kellenek. Jól megagyalod, azt viszont látás, ha más nem segít. Legyél talpraesett, csajszi! :) Te is viselkedj úgy, ahogy ők veled. Nem fog nekik tetszeni, Neked sem, de legalább jól az orruk alá dörgölöd.

De mondom, ha határozott vagy és spontán, sok mindent elérhetsz. Legyél úgymond "jó fej".

2010. aug. 11. 12:47
 23/31 anonim ***** válasza:
igaza van az utolsónak.
2010. aug. 12. 00:35
 24/31 anonim ***** válasza:
ugyanezez az én bajom is,csak nem a súlyom miatt csúfolnak,hanem mert ajakhasadékkal születtem.Neked meg még egész nagy szerencséd van,mert "csak"3 év van hátra a gimiből.Nekem még 5:(14/L
2010. aug. 13. 19:57
 25/31 anonim ***** válasza:

most leszek 7.-es és 6.-ban egyfolytában ütött egy bottal az osztálytársam és elegem lett belőle ezért elvettem tőle és ketté törtem és utána azt mondtam neki:hogy a következőt a hátán fogom szét törni hogy ha nem hagy békén

de amúgy abban az évben nekem egyik évfolyam társam a félyem be törölte a sáros cipőjét és neki ugrottam a törkának és úgy megszorítottm hogy majd nem sírt tőle már akkor abba hagytam és akkor le ordítottam a fejét és utána nem szekál

de mind a kettő 1. óta szekált és azzal el is intéztem őket utána már békén hagytak de én amúgy előtte tesómon kívül senki mást nem vertem meg

szóval keményen kell velük bánni vagy ha nem megy akkor mond meg nekik hogy ,mennyire rossz neked és hogy haggyanak márbékén bár nem értek nagyon ehez de próbélt meg

2010. aug. 13. 21:41
 26/31 anonim válasza:
E'n a helyedbe el kapnam valahol e's jol megverne'm de nem a suliba mert abbol meg proble'ma is lehetne.
2010. aug. 13. 22:50
 27/31 anonim ***** válasza:

Egy jó baseball ütő csodákra képes :D

Szivasd meg őket.Pl.: Dobd a hiperszuperméregdrága táskájukat a szemétbe/ ki az ablakon,Olvasd át a szabályokat és minden kis sz@rságárt köpd be őket, vagy verd be az orrukat nekik a fent említett baseball ütővel :D

2010. aug. 14. 13:28
 28/31 anonim ***** válasza:
Vagy pl azt mondják hogy dagadt vagy akkor mond azt nekik hogy:Anorexiás ku..ák!
2010. aug. 14. 13:30
 29/31 anonim ***** válasza:

hülye kis ribanc.ok.. ha beszólnak akkor mond a következőt a 'vezetőnek': Hogy mondod? Túl sok fogad van? tényleg olyan vagy mint egy cápa.:) gyere ide segítsek?:D

és ha nem megy oda akkor te mész utána, fogsz egy ollót és kényelmesebb fazonra vágod a haját, majd kitöröd a fogait.:)

2010. aug. 14. 16:50
 30/31 anonim ***** válasza:

húúúúúú de utálom az ilyeneket :@

kis elkényeztetett rohadt anoraxiás beképzelt..........

nem is ragozom tovább.

sztem is az a legjobb ha kiállsz magadért. nem feltétlenül verekedéssel de ha mégis akkor ne az iskola területén.

frappánsnak kell lenned és vissza kell szolnod..akár egy mérges pillantás is elég lehet néha..ha eddig nem reagáltál semmit akkor ezen is meglepődnek a kis tetvek.

amúgy az ilyet én is szívesen megverném de tudom h könnyű mondani..

a lényeg h sztem se hagyd magad mert ezek nem hagyják abba csak úgy...ezzel növelik az egójukat h "hú de jól beszóltam"

chhhhh...szánalmas -.-

2010. aug. 14. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!