Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? Már nagyon...

Mit csináljak? Már nagyon idegesít. :/

Figyelt kérdés
mit csináljak? már nagyon idegesít.. lassan suli.. :/ hát eggyátalán nem várom.. utálom a sulit az osztályomat.. folyton csúfolnak. :/ a súlyom miatt illetve.. csak 2-3 lány de ha ők elekezdik akor persze jönnek a többiek is.. tavaly is feleltem töriből.. az eggyik lány P. beszólt.. hát persze neki köszönhetően mindent elfelejtettem ideges lettem legszivesebben kirohantam volna és végül egyest kaptam..és persze ott rögtön legszivesebben el sírtam volna maga.. és ez már volt így párszor.. szóval mit csináljak? tudom hogy nem kell velük foglalkozni de akkor is nagyon zavar.. másik suliba akartam volna menni mondtam is anyáéknak de nem érdekli őket..most vagyok 2-os (gimi) még 3év.. nem írom ki.. barátam hát vannak de csak olyanok akikkel néha úgy elvagyok de velük se járok sehova meg amúgy se.. köszönhetően annak az 2-3 lánynak akik miatt már semmi önbizalmam sincs.. nagyon unom. :/
2010. aug. 8. 22:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Pfh,...Miért ha visszapofáz akkor lenyugodnak??:DNem hiszem, annál nagyobb ellenszenvet fog kelteni,ha látod vkin hogy nem érdekli amit mondasz neki,akkor nem beszélsz hozzá te sem.Ennyi az alapelv.Te is ha beszólsz vkinek de az csak folyamatosan kiröhög,nem foglalkozik vele,akkor folytatod?Én nem folytatnám.Mondjuk alapból nem szólok be senkinek!Ennyi
2010. aug. 9. 00:42
 12/31 anonim ***** válasza:
ja ez a gáz velem is :S mert látják rajtunk, hogy be vagyunk k*lázva. :(
2010. aug. 9. 00:53
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen, engem azért szívattak mert olyan vagyok mint egy remete, nem nagyon csípek társaságban lenni, és fáradságnak veszem ha mással kell társalognom, jó persze ebben van az én hibám is mert marha egoista vagyok és 4,6-4,7 re teljesítettem most 5 év végén középsuliban, szóval én ilyen vagyok, de mikor fél év után meguntam, hogy piszkálnak én azt a 2 kölköt a suli gyengélkedőjére küldtem, jó kaptam szaktanárit meg szülőket is behívták, de az az érzés az az érzés amikor elszáll az agyad teljesen kikapcsolsz és csak ütsz kerülöd a támadást megint ütöd és a fejét vered a szekrénybe már 5x(ekkor törtem el az orrát) aah az csodás, utána vidáman éltem tovább nélkülük az életem és hozzám nem mertek szólni :) szóval én így értem el a célom, persze ki hogy
2010. aug. 9. 02:02
 14/31 anonim ***** válasza:
régen nekem is ugattak...beb*sztam egyet a kis ku*vának azt 2 évig hozzám se szólt :D
2010. aug. 9. 05:37
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Ezaz! Akik azt irjak, hogy ne szolj vissza meg soha nem voltak ilyen helyzetben. Egyebkent eddig visszaszoltal? Nem. Es abbahagytak? Nem.
2010. aug. 9. 07:43
 16/31 anonim ***** válasza:

én voltam ilyen helyzetbe de csak nagyon kevés ideig és pont azzal másztam ki belőle h visszaszóltam. ha vmit beszóltak én rájukmosolyogogtam és vmit beszóltam nekik. éppen az volt nekik az idegesítő h azt látták h nem hatódtam meg tőle de mégis visszaszóltam azt is tök nyugodta. ez nagyon zavarta őket le is szálltak rólam. igaz azokban a pillanatokban mikor megbántodtak sírni is tudtam volna de akkor ezt nem szabadott kimutatni.

szerintem próbálkozz ilyesmivel

remélem sikerül és leszálnak rólad :)

2010. aug. 9. 11:01
 17/31 anonim ***** válasza:
"Túl sok a fogad? Segítsek?" mindig beválik :D
2010. aug. 9. 12:05
 18/31 A kérdező kommentje:
köszi mindenkienk (: majd megpróbálom.. :D
2010. aug. 9. 13:50
 19/31 anonim ***** válasza:

rhadék kis pcsák! Azt hiszik, hogy ők szrták a spanyolviaszt. Semmiképp se hagyd magad, mert akkor tovább fognak csszegetni, mivel látják, hogy nem mersz visszaszólni. Én a helyedben odamennék és jól behúznék nekik. Vagy inkább sulin kívül kapnám el őket, mert úgy nem kapsz intőt.

Egy a lényeg, ezeknek a kis primitív rbancokna k csak a pofájuk nagy. Ha összeszednéd magad és visszaszólnál nekik, de nagyon durván akkor még a szájuk is tátva maradna szerintem. ha nem segít még mindig behúzhatsz nekik. Ha súlyban több vagy náluk akkor nyilván erősebb is! Vagy megkérsz pár embert, hogy együtt intézzétek el a kis pcsákat. Nem is kell hozzájuk érnetek, csak beszratjátok egy kicsit őket...utána tutira nem packáznak többé veled. Fel a fejjel, nincs mitól tartanod, mert mondom: csak a po.fájuk nagy. Biztos ilyen 20 kilós kis semmik akiket egy ujjal el lehet pöckölni. Na ennyi, fel a fejjel, és ne hagyd, hogy ezt csinálják veled!:) 19/L

2010. aug. 9. 15:37
 20/31 anonim ***** válasza:

ismerős a helyzeted, engem azért basztatnak mert strébernek tartanak. amikor egyáltalán nem úgy viselkedek, szóval nem nyalok a tanároknak, meg nem kérkedek azzal, hogy ötöseim vannak, sőt néha már komolyan szégyenlem őket. nem tudom, hogy vannak-e barátaid az osztályban, ha vannak akkor örülj, hogy vannak, nekem is ők segítettek. ne érdekeljen az a 3-4 kis p.csa, akik jobbnak képzelik magukat. ha nincsenek akkor meg egyedül kell talpra állnod. tudom, hogy könnyű mondani, hogy ne foglalkozz velük, de csak ez az egyetlen megoldás. ja, és még annyit tudok mondani, hogy lehet, hogy idővel jobb lesz. talán ők is felnőnek és megunják ezt a szemét játékot, amit veled űznek.

addig is, élvezd a nyár hátralévő részét!:)

2010. aug. 9. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!