Szinte minden ember idegesít. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Majdnem minden emberről tudnék mondani valamit ami idegesítő (pl. ahogy beszél). Persze ezt nem mondom meg nekik, de közben meg nagyon idegesít ezért inkább elkerülöm őket :S.2011. jún. 18. 20:40
1/4 anonim válasza:
Nekem nagyon sokszor van ez így. a legtöbbször akkor van, ha sokat vagyok együtt emberekkel, vagy valami megrázó dolog történt, vagyis stresszes vagyok. Nagyon aggaszt, mert olyan emberek is idegesítenek, akiket ezidáig szerettem.:S Szeretnék segítséget kapni én is, mert félek hogy valami nagy bajt csinálok.!
2/4 anonim válasza:
Én is észreveszek mindenkiben valamit,mondjuk az azért is van mert figyelem az emberek testbeszédét,ám én keresem a jót is,szal tedd ezt te is.
3/4 A kérdező kommentje:
Őrületbe kergetem magam ezzel :S De hogy tudnék erre parancsolni?
2011. júl. 11. 17:47
4/4 anonim válasza:
Szedjetek hangyát idiòták xD ha valaki idegesít, annak nem keresem a társaságát.. Ha meg olyan szinten idegesitenek az emberek mint az egyik válaszolónál, hogy az is akit eddig szerettem... Hmmmmm... Hát szívjál füvet, vagy szedj nyugtatót.. Vagy fordulj szakemberhez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!