Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az osztályunkban csak 3...

Az osztályunkban csak 3 normális ember van, akivel tudok barátkozni. De mostanában mindíg rólam viccelődnek és ez nagyon idegesít. Szívesebben lógnék másokkal, de a többi osztálytársam kb egy 8 éves szintjén van, egyszóval hülyék. [? ]

Figyelt kérdés

Mit csináljak azért, hogy megnőjön a szemükben a tekintélyem és ne viccelődjenek rólam..?

Ezzel nekem sokszor elrontják a napomat is. De viszont amikor csak egyikükkel vagyok, akkor persze nyalják a seggem, haverkodnak velem..

14/F

2011. jan. 16. 21:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ez volt. Aztán úgy lett vége, hogy fociztunk betonpályán tesiórán és véletlenül összeszaladtam egy gyerekkel és felhorzsolta a lábát. Aztán az egyik "kemény" gyerek óra után az öltözőbe mondta hogy térdeljek le a és kérjek bocsánatot gyerektől én meg mondtam hogy nem. Elkezdett ráncigálni, lökdösni és beütődőtt a homlokom a falba. Kicsit megszédültem, de a gyerek rá se henderített és akkor elszállt az agyam és meg fogtam a gyerek fejét és belebasztam teljes erőből a falba. Azóta valahogy békén hagynak.

De ha esetleg tudok hogy nincs ellene esélyed akkor nézz le a legközelebbi harcművészeti sportklubba és egy 8-10 edzés után az egyik gyengébb csávót talán el tudod kapni.

2011. jan. 16. 21:44
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Az a baj, hogy én már megvertem az egyik gyereket.

Amikor túlzásba viszik a vicceket, például van amikor a szüleimről is mondanak, akkor már mondtam, hogy megverem erre elkezdett mentegetőzni hogy jó hagyj, stb....

Egyszóval nem vagyok puhány gyerek. (nem vagyok EGO-s)

2011. jan. 16. 22:10
 3/3 anonim válasza:
Velem is ez van éppen most, én se vagyok gyenge, viszont nem vagyok köcsög. Akit nem bírok annak nekimegyek szívesen, de akit bírok, ahhoz valahogy nincs szívem... Te mit tettél? működött?
2012. jan. 27. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!