Az osztályunkban csak 3 normális ember van, akivel tudok barátkozni. De mostanában mindíg rólam viccelődnek és ez nagyon idegesít. Szívesebben lógnék másokkal, de a többi osztálytársam kb egy 8 éves szintjén van, egyszóval hülyék. [? ]
Mit csináljak azért, hogy megnőjön a szemükben a tekintélyem és ne viccelődjenek rólam..?
Ezzel nekem sokszor elrontják a napomat is. De viszont amikor csak egyikükkel vagyok, akkor persze nyalják a seggem, haverkodnak velem..
14/F
Velem is ez volt. Aztán úgy lett vége, hogy fociztunk betonpályán tesiórán és véletlenül összeszaladtam egy gyerekkel és felhorzsolta a lábát. Aztán az egyik "kemény" gyerek óra után az öltözőbe mondta hogy térdeljek le a és kérjek bocsánatot gyerektől én meg mondtam hogy nem. Elkezdett ráncigálni, lökdösni és beütődőtt a homlokom a falba. Kicsit megszédültem, de a gyerek rá se henderített és akkor elszállt az agyam és meg fogtam a gyerek fejét és belebasztam teljes erőből a falba. Azóta valahogy békén hagynak.
De ha esetleg tudok hogy nincs ellene esélyed akkor nézz le a legközelebbi harcművészeti sportklubba és egy 8-10 edzés után az egyik gyengébb csávót talán el tudod kapni.
Köszi a választ!
Az a baj, hogy én már megvertem az egyik gyereket.
Amikor túlzásba viszik a vicceket, például van amikor a szüleimről is mondanak, akkor már mondtam, hogy megverem erre elkezdett mentegetőzni hogy jó hagyj, stb....
Egyszóval nem vagyok puhány gyerek. (nem vagyok EGO-s)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!