Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? Már nagyon...

Mit csináljak? Már nagyon idegesít. :/

Figyelt kérdés
mit csináljak? már nagyon idegesít.. lassan suli.. :/ hát eggyátalán nem várom.. utálom a sulit az osztályomat.. folyton csúfolnak. :/ a súlyom miatt illetve.. csak 2-3 lány de ha ők elekezdik akor persze jönnek a többiek is.. tavaly is feleltem töriből.. az eggyik lány P. beszólt.. hát persze neki köszönhetően mindent elfelejtettem ideges lettem legszivesebben kirohantam volna és végül egyest kaptam..és persze ott rögtön legszivesebben el sírtam volna maga.. és ez már volt így párszor.. szóval mit csináljak? tudom hogy nem kell velük foglalkozni de akkor is nagyon zavar.. másik suliba akartam volna menni mondtam is anyáéknak de nem érdekli őket..most vagyok 2-os (gimi) még 3év.. nem írom ki.. barátam hát vannak de csak olyanok akikkel néha úgy elvagyok de velük se járok sehova meg amúgy se.. köszönhetően annak az 2-3 lánynak akik miatt már semmi önbizalmam sincs.. nagyon unom. :/
2010. aug. 8. 22:50
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

szedd össze magad és legyél kicsit talpraesettebb

annak a 3 lánynak is biztos hogy vannak gyenge pontjai, szóljál be bátran, majd visszafogják magukat, ha rajtuk is röhögnek a többiek, az ilyen rosszindulatú nőkkel ezt kell csinálni

2010. aug. 8. 22:57
 2/31 A kérdező kommentje:
áhh.. nekik nem lehet beszólni.. mert akkor már teljesen kiakadnak meg minden akkor csak jobban fognak szivatni.. de hogyha ebbe az évbe is ez fog menni akkor tényleg el fogok menni a suliból..
2010. aug. 8. 22:59
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanebben a cipőben jártam/járok én is. Bár nekem sikerült sulit váltani,és azóta sokkal jobban érzem magam...de mindenhol megvannak ezek a beszólós emberkék,sajna nem lehet elkerülni őket:( milyen jó is lenne,ugye. A barátokkal is uggggyanez a helyzet mint nálad. Gondolom te is punnyadsz csomót,főleg most nyáron... valahogy tényleg meg kéne beszélni ezt a suliváltást a szüleiddel.. örülnék ha sikerülne!Biztos vagyok benne,hogy jobban éreznéd magad,tapasztalatból mondom.(Szoktál ezekről a dolgokról beszélni amúgy a szüleiddel? Mármint arról,hogy csúfolnak,meg ilyenek...)

Nekem sincs semmi önbizalmam...te sorstárs,akarsz róla beszélni nekem? :]

Amúgy meg nem nagyon ajánlom ezt a beszólósdit,főleg ha zárkózottabb vagy...

2010. aug. 8. 23:02
 4/31 A kérdező kommentje:
oke írj privit. (: amúgy nem szoktam erről anyáékkal beszélni nem is tudnak róla.. azt hiszik hogy minden rendben van de mind1. most ők úgyse tudnának mit csinálni.. meg nagyon itthon sincsenek anyáék.. állt. úgy van hogy anya reggel elmegy kb6-7kor utána hazajön éjfélkor utána apa megy helyette este utána anya elmegy délben szval ritkán vannak itthon ha meg itthon vannak mindig kint vannak szval idő se lenne.. na mind1 majd csak lesz vhogy akkor írj privit.
2010. aug. 8. 23:08
 5/31 anonim ***** válasza:
Sajnos mindíg vannak ilyen barmok akik másokat b@szogatnak.Az a baj minél jobban látják rajtad hogy idegesít,annál jobban fognak b@sztatni.Próbálj úgy tenni mintha nem érdekelne a dolog.Meg ne is érdekeljen,jó könnyű ezt mondani tudom.Visszaszólni ne szólj nekik,csak annál rosszabb lesz a helyzet.Én a helyedben sulit váltanék,már ha ennyire idegesít az a pár ember.Beszéld meg szüleiddel is.SOK SIKERT AZ ÉLETBEN!
2010. aug. 8. 23:20
 6/31 A kérdező kommentje:
köszi (:
2010. aug. 8. 23:21
 7/31 anonim ***** válasza:
Tanulj, olvass könyveket, figyelj oda az órákon és próbálj meg a legjobb lenni az osztályban és vess egy pillantást Kobe Bryant (kosárlabdázó) reakciójára és hogy hogy csinál magából hülyét Chris Rock. http://www.youtube.com/watch?v=2ycvpbVqSCI
2010. aug. 9. 00:08
 8/31 anonim ***** válasza:
Mar ne haragudjatok, de szerintem hulyeseg ez a "nem szolsz vissza, abbahagyjak" szoveg. Ezek a szemetek mindig azokat szurjak ki maguknak, akiken eleve latszik, hogy bizonytalanok, keves az onbizalmuk. Ezeknek olyan alacsony az ertelmi szintje, hogy azon is rohogni fognak, ha csak ulsz es neman nezel magad ele. (gondolom ezt mar tapasztaltad) A megoldas igenis az, ha kiallsz magadert, visszaszolsz, vagy utsz. Tapasztalatbol beszelek amugy. Engem is csufoltak kozepsuliban, nehany budos cigany, megpedig azert, mert gondor volt a hajam es nem szerettem divatosan oltozkodni. Az elejen nem torodtem veluk, aminek az lett az eredmenye, hogy egyre durvabb dolgokat szoltak be es komolyabban szivattak. Aztan egyik nap, mikor elkezdtek a hulyesegeiket, felalltam es utni rugni kezdtem az egyik csajt. Attol a naptol kezdve mar nem piszkaltak tobbet. Tavolrol meg neha odaszologattak, hogy mennyire utalnak, de nem mertek tobbe szemelyeskedni vagy ilyesmi. Az ilyenekkel igy kell banni.
2010. aug. 9. 00:11
 9/31 anonim ***** válasza:
27%
Azzal, hogy nem beszélsz hozzájuk, meg úgy teszel, mintha nem érdekelnének pontosan az ellenkezőjét éred el, felhívod magadra a figyelmet.
2010. aug. 9. 00:13
 10/31 A kérdező kommentje:
joo de ha visszaszólok nekik akkor úygis csak jobban fognak b.szogatni ha meg nem akkor szval tökmind1.. ://
2010. aug. 9. 00:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!