Csúnya vagyok? Lányok véleményére vagyok kíváncsi.
Figyelt kérdés
Életemben nem próbáltam még csajozni, mert szerintem nincs olyan lány akinek tetszenék. Képet küldök privátban.2010. aug. 7. 17:01
71/89 anonim válasza:
Nekem is küldj!
Basszus, milyen híres lettél!
73/89 anonim válasza:
nanana rlég népszerűke lettél :D
és nézd mennyien mondják h egyáltalán nem vagy csúnya .amúgy egyetértek..és ha 1x megnő a hajad is az még előnyödre is válik.neked jólenne a kontaklencse tutira.
áh de elmondtak előttem mindent köbö :)
halihó
74/89 anonim válasza:
12:03 vagyok, nem vagy csúnya egyáltalán
75/89 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy csúnya szerintem se. =) A szemüveg is illik hozzád, jó választás. :P Az viszont tény, hogy jól állna egy néhány centivel hosszabb haj, de amúgy átlagos vagy. :F
76/89 anonim válasza:
Kaphatok énis? őszintén fogok neked válaszolni :)
77/89 anonim válasza:
Nekem is küldj, kérlek :) Őszinte leszek hozzád, ígérem!
78/89 anonim válasza:
lécci nekemis küldj!!!
kiváncsi vagyok és ne félj, megmondom az öszintét!!!
(am nem a kinezet számit, tudom h kozhely de igaz!)
80/89 anonim válasza:
Nekem is tolhatod a fotót, én nem a te korosztályod vagyok, így másképp láthatlak...Meg fogom írni a véleményemet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!