Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mindenki véleményére kíváncsi...

Mindenki véleményére kíváncsi vagyok! Igazat adtok?

Figyelt kérdés
az ember legnagyobb ellensége saját maga.nincs szükség háborúra, mások gyűlöletére stb. mert a legnagyobb ellenség sokszor saját elménk.az hogy legyőzzük a féltékenységet az irigységet a nikotint az örök elégedetlenséget hogy elfogadjuk azt amin nem tudunk változtatni. a legnagyobb háború bennünk van. pl ha le tudom küzdeni a féltékenységet a gyűlöletet a nikotint akkor én vagyok a legnagyobb győztes a világon.
2011. márc. 19. 08:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nagyon is! Azonban nagy kár, hogy értékes mondanivalódat, ilyen semmilyen, csapnivaló helyesírással publikáltad. Valahogy a kettő nem áll össze?!

Egyébiránt tökéletesen egyetértek, minden csata bennünk zajlik.

2011. márc. 19. 08:54
 2/17 A kérdező kommentje:
Bocs, de dolgozom és a főnök nem kultiválja a netet, ezért gyorsan kellet írnom és nem figyeltem a helyesírásra.Ezer bocs.
2011. márc. 19. 09:02
 3/17 anonim ***** válasza:
Én is igazat adok, tapasztalat. :)
2011. márc. 19. 09:03
 4/17 anonim ***** válasza:
08:54-vagyok, és én kérek elnézést, mert csupán a sietség látszik, valóban. Figyelmetlen voltam, és megint ítélkeztem.....bocsánat:)
2011. márc. 19. 09:17
 5/17 anonim ***** válasza:
Igen, én is ezen az állásponton vagyok :)
2011. márc. 19. 09:26
 6/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem igaz. Az én esetemben legalábbis biztos nem. Nincs semmilyen függőségem, nem vagyok irigy, féltékeny, elégedetlen, olyan dolog meg nincs amin ne lehetne változtatni. Szóval én abszolút nem érzem úgy, hogy a magam ellensége lennék.
2011. márc. 19. 09:27
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

§9:27-nek,

akkor ez csupán nem rólad szól, de attól még másokra lehet igaz?! Javíts ki, ha tévedek.

2011. márc. 19. 09:31
 8/17 anonim ***** válasza:
Lehet igaz másokra, de én nem tudom mások fejében mi van, így csak magamból tudok kiindulni.
2011. márc. 19. 10:00
 9/17 A kérdező kommentje:

Nem baj, hogy nem mindenki ért egyet, nem vagyunk egyformák.

bár én azt nem hiszem el, hogy van olyan ember akinek soha nem volt olyan dolog az életében amin szeretett volna változtatni és nem tudott mert nem volt elég erős hozzá.

Vagy nem volt olyan helyzete amelyben vissza kellet volna fognia magát mert olyat akart tenni amit az esze tudott hogy nem helyes a szíve mégis mást diktált. Tulajdonképpen azt a dolgot azért írtam ki magamból mert sokszor nem tudok uralkodni magamon dolgokban és sokat segít ha az eszembe vésem hogy ez az én gyengeségem és csak én tudom magam befolyásolni és kontroll alatt tartani, akár miről is legyen szó, akár egy csokiról is vagy arról hogy ne hagyjam holnapra a mosogatást vagy ne gyújtsak rá, vagy ne legyek féltékeny, és olyan sokszor eszembe jut hogy mennyivel jobb lenne a világ ha mindenki

felismerné hogy sokszor nem másokkal kell megküzdenünk hanem saját magunkkal.(és itt most nyilván nem a csokiról

van szó:))

2011. márc. 19. 10:15
 10/17 anonim ***** válasza:
Korrekt. Itt kezdődik a delphoi jósda bejárata fölötti kiírás, gyakorlati alkalmazása: "Ismerd meg önmagad"
2011. márc. 19. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!