Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnád jellemezni a szerelmet? Mindenki véleményére kíváncsi vagyok. ^^
olyan mint egy jó adag pacal teljesen feltölt belülről és ezt őszintén mondom.
A legjobb érzés.
amikor ugyanaz a személy vált ki belőlünk vágyat és szeretetet.
29/N
Hát, részemről... Szinte mindig csak Rá tudok gondolni, mindig elém jön az a kép, mikor együtt beszélgettünk a szobájában, és édesen rámmosolygott... vagy amikor 45 percen keresztül a földön rajta ültem, masszíroztam, úgy öltünk ott csöndben, félhomályban, és én csak azt az elégedett arcát néztem, közben álmodoztam... Naponta tartjuk a kapcsolatot... Ha Rá gondolok, elkezd a mellkasom és a gyomrom bizseregni -meg természetesen máshol is :D-, a szívem úgy lüktet, hogy néha azt hiszem, ki fog ugrani a helyéről... És a mai napig csak az érdekel, hogy Vele lehessek. :)
15\L
Szerintem a szerelem legalábbis nálam olyan hogyha ott van mellettem el se engedném, ha magához szorít ölel, bújik, még akkor is még szorosabban szeretnék hozzá bújni, érezni hogy ott van!Csak nézek rá és mosolygok de nem csak kivűlröl hanem érzem hogy valami hatalmas melegség és boldogság tölt el, és nem tudom meg magyarázni hogy milyért.Bárkitől megvédeném ( még ha tudnám hogy esélyem sincs)és bárkivel szembe szálnék érte/ miatta. Amikor nincs velem akkor viszont rettenetesen hiányzik, folyton rá gondolok, mindenhol msnen/ telefonon / csöngetésnél mindenhol öt várom. Ha viszont elveszítem, azt alig bírom elviselni, úgy érzem nincs értelme miért felkelnem,se étvágyam se élet kedvem. Lassan telnek a percek és mindent jelentéktelennek és szürkének látok. Ám ha véletlen meglátom alig bírom viszafogni magam:$ Vagy ha csak simán rá gondolok, könnybe lábad a szemem és mosolygok a semmibe.. Ilyen a szerelem.. Bolondá tesz. Vagy a levegőbe emel vagy a pokolba taszit..
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!