Csúnya vagyok? Lányok véleményére vagyok kíváncsi.
Figyelt kérdés
Életemben nem próbáltam még csajozni, mert szerintem nincs olyan lány akinek tetszenék. Képet küldök privátban.2010. aug. 7. 17:01
34/89 anonim válasza:
nekem is légyzives, ha nem lesz már sok, de ha igen, akkor se engem hagyj ki XD
35/89 anonim válasza:
Küldj nekem is képet!!!!!
Látni akarlak!!!
36/89 anonim válasza:
Ugye most ezt a kérdést nem gondoltad komolyan???Egyáltalán nem vagy csúnya...sőt...!Nem tudom, hogy miből fakadhat nálad ez az önbizalomhiány, de szerintem semmi okod arra, hogy ne csajozz. Ja, egyébként hány éves vagy? =)
37/89 anonim válasza:
Nem vagy csúnya egyáltalán,bár tény,hogy egy másik szemüveg vagy kontaklencse jobban állna.Nincs benned semmi kivetnivaló,úgyhogy nyugodtan csajozz és legyen már önbizalmad=) ...jah és mosolyogj=] 14/L
40/89 anonim válasza:
Nem vagy csúnya :)
Csak mosolyooooooogj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!