Csúnya vagyok? Lányok véleményére vagyok kíváncsi.
Figyelt kérdés
Életemben nem próbáltam még csajozni, mert szerintem nincs olyan lány akinek tetszenék. Képet küldök privátban.2010. aug. 7. 17:01
11/89 anonim válasza:
háhh megjött a kép:D
na amúgy szerintem nincs benned semmi olyan,amiért 1 csajnak se jönnél be,csak bemagyarázod magadnak....amúgymeg sok csaj ha döntene egy átlagos,és egy jó pasi között,akkor nem feltétlenül a külső alapján dönt...
figy nagyon fontos a stílusod,és a gondolkodásmódod
de ez a gondolkodásmód,hogy te senkinek sem kellesz,meg sem próbálod....ez ROSSZ!!!!ne legyél teszetosza,elhiszem,hogy nehéz megszólalni,vagy odamenni,de anélkül meg nemnagyon fogsz találni vkit...
na sok sikert!!
12/89 anonim válasza:
17:24 vagyok... Nem vagy csúnya! Pontosan ugyanúgy nem, mint a több tízezer normális képű fiú, akik boldog párkapcsolatban élnek. Egyébként a legtöbb fiú, aki nekem tetszett sem volt görög (vagy skandináv :D) isten... Egyszerűen csak volt bennük valami különleges, valami kis őrültség, ami megfogott. Szóval hajrá! :D
14/89 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy csúnya :), szerintem csak önbizalom hiányod lehet :)
15/89 anonim válasza:
én is kíváncsi lennék rád, szóval küldheted a képet :)
16/89 anonim válasza:
sztem nem vagy csúnya :P hol laksz?:D
17/89 anonim válasza:
Küldj nekem is légyszi kiváncsi vagyokŁ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!