Csúnya vagyok? Lányok véleményére vagyok kíváncsi.
Figyelt kérdés
Életemben nem próbáltam még csajozni, mert szerintem nincs olyan lány akinek tetszenék. Képet küldök privátban.2010. aug. 7. 17:01
51/89 anonim válasza:
Nem vagy csúnya, bár ezen a fotón az arcod picit barátságtalannak tűnik. Lehet, furcsa lesz picit mosolyogni (persze nem mint a bölcsis akinek nő a foga :D), az lehet, de nyugodtan tedd. A szemüveget meg talán le kéne cserélni vmi előnyösebbre (hihetetlen jól tud állni amúgy egy szemüveg)... Ha ezzel aztán 'rámfélmosolyognál' az utcán még lehet be is jönne. Hol laksz? :DDDD
52/89 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagy csúnya :). Ha változni szeretnél akkor ajánlom figyelmedbe a kontakt lencsét, vagy vastag fekete keretes szemüveg is jól állna :) Vágass valami élénkebb pasisabb frizurát ne legyen iylen lenyalt jókisfiús :), vagy csak egyszerűen túrj bele a hajadba. Tépett fazonút gondoltam például: [link]
vagy: [link]
A melírt szerintem felesleges de a frizurák szerintem jól állnának neked. ÉS a legfőbb, hogy legyél magabiztos. Sok sikert :)
53/89 anonim válasza:
Hello! Én is kérek szépen rólad egy képet :).
54/89 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az összes eddigi hozzászólóval: Nem vagy csúnya! A hajadon tényleg lehetne javítani, de ha egy kedves, kicsit visszahúzódó, de humoros fiúnak akarsz látszani, akkor nem kell változtatnod. Amúgy a kép mostani? Mert sokkal fiatalabbnak látszol a korodnál.
55/89 A kérdező kommentje:
Ez egy kb. 3 hónapos fotó, amúgy 22 vagyok.
2010. aug. 11. 10:53
57/89 anonim válasza:
Tudom, hogy 22 vagy, azért írtam, hogy fiatalabbnak látszol a korodnál :).
Előző előtti voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!